23948sdkhjf

Dansk ordre- og sagsstyring til Holland

Minuba har etableret selskab i Holland
Det er ikke kun virksomhederne i den hjemlige byggebranche, der har fået øjnene op for, at det er nødvendigt at råde over effektive IT-værktøjer hvis man vil gøre sin virksomhed til en god forretning.
Som en af de væsentligste aktører på det danske marked, når det gælder online IT-værktøj til ordre- og sagsstyring, har Minuba da også allerede etableret sig i både Sverige og Norge. Og nu er tiden kommet til Holland.

Minubas koncernchef Casper Hassø Nielsen forklarer, at de tre lande på flere punkter ligner Danmark og at det derfor er del af Minubas ekspansionsstrategi at etablere sig netop på disse markeder.

- Minuba er klar til at indtage det Hollandske marked, hvor vi vil hjælpe håndværks- og servicevirksomheder med at effektivisere og digitalisere driften af deres forretning. Derfor har Minuba etableret et selskab i Holland og ansat Gert-Jan Jense som landechef, med base i Holland, oplyser Casper Hassø Nielsen.
Han lægger ikke skjul på, at omdrejningspunktet for tilgangen til det hollandske marked er nøjagtig det samme som tilgangen til de øvrige markeder, hvor Minuba er lokalt tilstede, nemlig at gøre det muligt for lokalt forankrede håndværksmestre at drive en professionel forretning som giver overskud med udgangspunkt i et solidt og fremtidssikret IT-værktøj til sags- og ordrestyring.

Samme udfordringer
- De fleste selvstændige håndværkere starter småt. En firmabil, de rigtige værktøjer og nogle gode kunder er alt der skal til, for at komme i gang med de første opgaver. Men, når der pludselig kommer flere opgaver på dagsordenen, er det tid til at ansætte folk der kan tage sig af alle sagerne, så virksomheden kan vokse.

Spørgsmålet er, hvor mange medarbejdere mester kan administrere uden et godt system for online sags- og ordrestyring? Og hvor mange opkald og beskeder skal der til, for at sørge for, at arbejdet bliver gjort ordentligt? Ganske mange, er et godt bud. Derfor er det vigtigt for mester at investere i et online sags- og ordrestyringssystem som kan hjælpe ham til at vokse, og håndtere det administrative arbejde der ligger i, at drive en professionel forretning, understreger Casper Hassø Nielsen, og tilføjer:

- Og der uanset om det er i Danmark, Norge, Sverige eller Holland. Eller andre lande, for den sags skyld.

Artiklen er en del af temaet IT-værktøj.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Til håndværkets folkemøde måler landets mest talentfulde lærlinge deres skills
Til håndværkets folkemøde måler landets mest talentfulde lærlinge deres skills
Rejsegilde nummer to på tre måneder i samme boligområde
Efter kun fem år skal Carlsberg Byens vartegn renoveres
Servicevogne plyndres for dyrt værktøj – politiet har svært ved at følge med
Tømrerlærling og legatmodtager: Juliane vil skabe et netværk for kvinder i branchen
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.141