23948sdkhjf

NCC henter ny udviklingsdirektør i MT Højgaard

Lars Winther er ansat som ny udviklingsdirektør og leder af den 10 mand store projektudviklingsafdeling hos NCC Property Development. Han indtræder således også i selskabets management team.

Lars Winther kommer senest fra en stilling som senior projektudviklingschef i MT Højgaard.

Cv’et tæller også blandt andet en årrække som underdirektør i ATP Ejendomme med ansvar for udlejnings- og investeringsafdelingen og lederstillinger i Skanska.

- Vi har søgt bredt i markedet, og jeg er overbevist om, at vi med ansættelsen af Lars Winther har fundet den person, der kan være med til at sikre yderligere vækst i NCC Property Development i årene fremover. Lars har gennem en 20-årig karriere i den danske ejendoms-branche haft meget forskellige roller og således oparbejdet en meget bred erfaring, som jeg er sikker på vil vise sig værdifuld i hans nye rolle hos NCC Property Development, siger adm. direktør Ole Faurby fra NCC Property Development i en pressemeddelelse.

Lars Winther er uddannet cand. polit og HD i regnskab og økonomistyring. Han er gift, far til tre døtre og bosiddende i Skodsborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093