23948sdkhjf

Bajonetsav til en stærk hånd

Enhåndsbetjent 18V akku-bajonetsav kommer – næsten – til overalt
Du har fat i bajonetsaven. Du har den rigtige klinge på. Du er klar til at skære. Men der er ikke plads til at få klingen til at bide ordentligt. Pladsen er for trang – eller også er maskinen for stor. Eller begge dele.
Løsningen kan være den nye, enhåndsbetjente akku-bajonetsav fra Milwaukee, M18 FHZ-502X

Allerede i 208 introducerede Milwaukee en 12V enhåndbetjent bajonetsav. Nu rykker saven et trin op til 18V, hvor den er klar til at løse mange af de opgaver som ellers klares af de helt store bajonetsave.

- Den kulfrie motor giver ydelse nok til de mest krævende opgaver uden at køre fast. Kombineret med en slaglængde på 22 mm M18 FHZ-502X den hurtigste savning i sin klasse. Når bajonetsaven udstyres med et 5,0 Ah-batteri, kan den levere op til 180 savninger i 38 mm x 89 mm træ og over 220 savninger i 19 mm metalrør, oplyser Tobias Jönsson, produktchef hos Milwaukee.

En modvægtsmekanisme med to gear og vinkelbar sko sikrer færre vibrationer, hurtigere start på savningen og mindre klingevibrationer i metal og pvc-materialer, hvilket giver mindre træthed hos brugeren samt mere jævn savning og bedre kontrol med saven.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063