23948sdkhjf

Byggelysten buldrer derudad som aldrig før

Masser af opgave forude: 3byggetilbud.dk forventer at formidle mere end 35.000 opgaver i år
Danskernes byggelyst er eksploderet den seneste periode, hvor især anlægs- og brolægningsopgaver er populære. Hos 3byggetilbud.dk, der indhenter og formidler byggeopgaver for håndværkere og bygherrer, kan efterspørgslen mærkes. Firmaet oplever en vækst på 27,6 pct. i antallet af indsendte bygge- og renoveringsopgaver.

3byggetilbud.dk forventer at formidle mere end 35.000 opgaver i år. I april formidlede 3byggetilbud.dk hele 3.621 indsendte opgaver og sørger dermed stadig for at give håndværkerne sved på panden.
Sammenligner man med samme periode sidste år, oplever 3byggtilbud.dk en vækst på 27,6 pct. i antallet af indsendte bygge- og renoveringsopgaver.

Flere penge mellem hænderne
Danskerne har fået flere penge mellem hænderne og det ses tydeligt på både størrelsen og typen af bygge- og renoveringsopgaverne, der indsendes til 3byggetilbud.dk. Gennemsnitsprisen på de opgaver der bliver udført, er i 2018 på hele 35.000 kr., hvilket der ifølge 3byggetilbud er en helt naturlig årsag til.

- Vi oplever, at flere danskere vælger komplette løsninger, som eksempelvis en renovering af hele badeværelset, i stedet for smårenoveringer, hvor det blot drejer sig om en udskiftning af blandingsbatteriet, fortæller Maria Carlsen kommunikationschef hos 3byggetilbud.dk og uddyber årsagen til den høje gennemsnitspris:
- Gennemsnitsprisen er også et udtryk for den store variation af bygherrer, som indsender opgaver til os. Vi modtager flere opgaver fra både boligforeninger og erhverv, som endelig tør og har luft i budgettet til de større renoveringer.

Årets entreprisehit er i haven
Hos 3byggetilbud.dk kan man ikke kun se fremgangen i størrelsen på opgaver. Der er generel vækst over hele linje, men i nogle brancher er væksten særligt stor. Især anlægsarbejde, gartneropgaver og etablering af træterrasser er yderst populære projekter blandt de danske bygherrer.

3byggetilbud.dk’s opgavestatistik afslører, at antallet af anlægs- og brolægningsopgaver i april er steget med 50 procent sammenholdt med selvsamme periode i 2017. En stigning, der ikke kommer som en overraskelse for firmaet. 3byggetilbud.dk har nemlig mærket en større efterspørgsel på de mere eksklusive projekter fra bygherrerne gennem de seneste år, hvilket formentlig skyldes, at danskerne har flere penge til betale sig fra opgaver, som hækkeklipning eller haveindretning. Opgaver som danskerne førhen har været villige til at udføre selv.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112