23948sdkhjf

Find IT-værktøj til en flad pris

Speciale: Hjælper mindre virksomheder med at find det rigtige IT-værktøj
Byggeriets IT-specialist, BASIT, har gennem de seneste 10 år hjulpet rigtigt mange håndværks- og entreprenørvirksomheder med at finde og implementere IT-værktøjer. Senest har BASIT lanceret Byggeriets IT-værktøjskasse for virksomheder under 30 ansatte, hvor de travle mestre til en flad pris selv kan finde de rigtige IT-værktøjer, når det passer dem.
- Vi er kommet rigtigt tæt på vores kunder, og vi nyder at hjælpe dem med at tjene flere penge ved at gøre deres arbejdsgange smartere og mere effektive med de rigtige IT-værktøjer, siger adm. direktør Martin Profit Jakobsen, og fortsætter.

- Der findes så mange smarte IT-værktøjer, men jeg kan godt forstå, at det kan være svært at overskue mulighederne i den travle hverdag, som langt de fleste mestre har. Mestrene får mange velmenende input fra mange kanter lige fra deres brancheforening, det lokale væksthus, deres revisor og deres bank. Samtidig kommer vi fra IT-branchen med en masse IT-værktøjer, som kan hjælpe dem i hverdagen, forklarer Martin Profit Jakobsen.

IT-værktøj der passer
- Råd er der altså nok af, spørgsmålet er så bare om mester kan bruge dem til noget i en travl hverdag. Med Byggeriet IT-værktøjskasse slipper mester for disse overvejelser. Værktøjskassen er nemlig 100 pct. uvildig i forhold til IT-leverandører og holdninger. Det er et godt udgangspunkt, når du skal finde de IT-værktøjer, som matcher dine krav og behov.

Mester slipper også for at spilde tiden med at søge rundt på nettet, og prøve at danne sig et overblik over markedet. Og han undgår samtidig at købe diverse IT-værktøjer, som alligevel viser sig ikke at være de rigtige. Derimod får han alt BASITs erfaring stillet til rådighed på sine egne vilkår, og bedst af alt er, at de IT-værktøjer, som mester finder i Byggeriets IT-værktøjskasse, passer netop til hans virksomhed, fastslår Marin Profit Jakobsen.

I Byggeriets IT-værktøjskasse findes IT-værktøjer til alle formål og i alle prisklasser. Man køber sig adgang en gang for alle, og har et helt år til at finde de rigtige IT-værktøjer. Typisk giver IT-leverandørerne rabat når man kommer gennem Byggeriets IT-værktøjskasse. Så ikke nok med, at du kan finde de rigtige IT-værktøjer, du finder dem til den skarpeste pris.

Se Byggeriets IT-værktøjskasse her

Artiklen er en del af temaet MesterTips.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095