23948sdkhjf

Hempel køber tysk malingvirksomhed

Hempel vokser inden for husmaling

Hempel har den 29. maj underskrevet en aftale om overtagelse af 65 procent af den tyske producent af husmaling, J.W. Ostendorf.

Opkøbet er et led i Hempels vækststrategi og ønske om at indtage en ledende position i den igangværende globale konsolidering af malingindustrien. 

Investeringen i JWO er en væsentlig forstærkning af Hempels tredje forretningsområde – husmaling. JWO vil blive brandet som ”A part of Hempel”. Hempels group president og CEO, Henrik Andersen, siger:

- Vores forretning inden for husmaling er relativt ny og har derfor naturligvis stået lidt i skyggen af virksomhedens to andre forretningsområder: Marine og industrimaling. Det er slut nu. Med investeringen i JWO vækster vi vores husmalingforretning væsentligt, og vi er klar til yderligere vækst både i Europa og globalt.

JWO opererer i 20 europæiske lande og i fem lande uden for Europa. Virksomheden har cirka 750 medarbejdere og ligger i Coesfeld, Nordrhein-Westfalen, Tyskland, samt i Cestas, Frankrig. Produktionen er primært vandbaseret, men JWO producerer dog også solventbaserede produkter.

JWO’s europæiske vækst er blandt andet sket ved opkøb af den franske malingsproducent Renaulac, som derfor også bliver et vigtigt aktiv for Hempel.

Den tidligere hovedaktionær og CEO i JWO, Michael Ostendorf, og sønnerne Jan og Jens Ostendorf fortsætter som aktionærer, og vil derfor stadig være involveret i virksomheden. 

he

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173