23948sdkhjf

Dansk Byggeri åbner IT-værktøjskassen

Dansk Byggeri og BASIT indgår strategisk samarbejde omkring Byggeriets IT-værktøjskasse
Dansk Byggeri og BASIT - Byggeriets uvildige IT-rådgiver - udvider nu deres i forvejen tætte samarbejde. Siden 2012 har Dansk Byggeri og BASIT afholdt Dansk Byggeri IT-messe sammen. På IT-messerne har flere end 2.500 besøgende fra ca. 1.800 virksomheder set på IT-værktøjer målrettet bygge- og installationsvirksomheder. Og nu kan medlemmerne af Dansk Byggeri selv finde de rigtige IT-værktøjer hver dag på deres egen computer!

Sammen ønsker Dansk Byggeri og BASIT at udbrede kendskabet til IT-værktøjer til selv de helt små medlemmerne, som oftest er tilbageholdende når det handler om at finde og implementere de rigtige IT-værktøjer. Sideløbende med planlægningen af Dansk Byggeri IT-messe 2019 har Dansk Byggeri og BASIT derfor indgået et strategisk samarbejde omkring Byggeriets IT-værktøjskasse. Dansk Byggeris mindre medlemmer kan her selv finde de rigtige IT-værktøjer blandt mere end 200 IT-værktøjer fra 150 IT-leverandører.

Også enkeltmandsvirksomheder
Fordelen ved Byggeriets IT-værktøjskasse er, at alle IT-værktøjer er udvalgt til netop byggebranchen, og at de IT-værktøjer, håndværksmestrene præsenteres for i Byggeriets IT-værktøjskasse, er relevante og matcher din virksomheds krav og behov.
Men hvorfor ønsker Dansk Byggeri et samarbejde omkring Byggeriets IT-værktøjskasse?

- BASIT har altid ydet en god arbejdsindsats på vores fælles IT-messe, og vores medlemmer giver BASIT gode evalueringer på de IT-rådgivningsopgaver som BASIT har været ansvarlige for. Vi oplever typisk at medlemsvirksomhederne, der søger IT-rådgivningen, er større virksomheder med mere end 50 ansatte. Det nye samarbejde er rettet til medlemmer helt ned til enkeltmandsvirksomheden, siger direktør Michael H. Nielsen fra Dansk Byggeri.

- Der er ingen tvivl om at IT-værktøjerne er kommet for at blive i bygge- og anlægsbranchen, og vi kan kun opfordre vores medlemsvirksomheder til at udnytte de mange muligheder for at understøtte forretningen, der ligger i digitale løsninger, siger Michael H. Nielsen.
- Vores helt små medlemsvirksomheder er meget forskellige i forhold til den måde de driver deres forretning på. De har forskellig tilgang til opgavetyper, hvilke typer kunder de arbejder for, om de har mange små opgaver eller få store opgaver. Vores vurdering er derfor, at der ikke er én type IT-løsning, der kan hjælpe dem alle, fastslår Michael H. Nielsen.

Det er vigtigt for direktør Michael H. Nielsen at understrege, at Dansk Byggeri ikke ønsker at binde sig til hverken IT-leverandører eller IT-rådgivere, og at Dansk Byggeri ikke har investeret i udviklingen eller driften af Byggeriets IT-værktøjskasse.
- Vi har ingen økonomiske interesser i BASIT, men omvendt har vi arbejdet tæt sammen siden 2010. Derfor er det naturligt for os at formidle mulighederne i Byggeriets IT-værktøjskasse, fremhæver Michael H. Nielsen.

Alle IT-værktøjer ét sted
Adm. direktør Martin Profit Jakobsen fra BASIT er stolt af samarbejdet med Dansk Byggeri.
- Dansk Byggeri arbejder benhårdt for at gøre hverdagen nemmere for deres medlemsvirksomheder, og BASIT deler denne mission.
Vi har mange års erfaring med IT-rådgivning, vores typiske IT-rådgivningskunde har gerne mere end 50 ansatte. BASIT har en mission om at hjælpe selv de helt små håndværks- og entreprenørvirksomheder med at optimere deres forretning med IT-værktøjer. Derfor har vi udarbejdet Byggeriets IT-værktøjskasse specielt til de helt små virksomheder. Vores IT-rådgivning til de større medlemsvirksomheder fortsætter selvfølgelig i samme kvalitet som i dag understreger Martin Profit Jakobsen.

Udgangspunktet for BASITs IT-rådgivning er altid, at det ikke handler om hvor meget IT man kan købe, men hvor lidt IT man kan nøjes med. Det handler om at IT-værktøjerne skal passe til håndværks- og entreprenørvirksomheden fra dag 1, og de skal løse de største udfordringer og passe til virksomhedens forretning, således at der kan tjenes flere penge med IT-værktøjerne.
- Vi har gjort os umage med at samle IT-værktøjer fra de bedste IT-leverandører, og med mere end 200 IT-værktøjer fra 150 IT-leverandører til alle arbejdsprocesser er vi kommet langt. Udgangspunktet er, at medlemsvirksomhederne i Dansk Byggeri selv kan finde de rigtige IT-værktøjer når det passer dem, med Byggeriets IT-værktøjskasse sikrer vi at de helt små virksomheder også kommer med på IT-vognen, fastslår Martin Profit Jakobsen.

Læs mere om Byggeriets IT-værktøjskasse her

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079