23948sdkhjf

Murerfirma: Vi står stærkere med et certifikat

Mere end 500 murerfirmaer er nu medlem af Flisepartneren
FlisePartneren har i maj måned rundet 500 medlemsvirksomheder, der især bruger den populære murerpartnerskabsordning til faglig opkvalificering.
- Vi kigger konstant på, hvordan vi skal videreudvikle FlisePartneren for fortsat at kunne skabe værdi for murerne, lyder det fra ARDEX, der står bag ordningen.

Alene siden nytår har flere end halvtreds murerfirmaer meldt sig under FlisePartnerens faner, så den populære partnerskabsordning ved udgangen af maj nu er oppe på over 500 medlemmer fra hele landet.

Succesen skyldes ikke mindst, at ARDEX, der står bag FlisePartneren, allerede før lanceringen i 2014 har investeret betydelige ressourcer i at skabe en ordning, der gør en reel forskel for murerne i forhold til deres arbejdsdag og egne forretningsmuligheder.

- Det er meget forpligtende at søsætte et projekt som FlisePartneren, men vi har fra starten haft villigheden til at investere det, det kræver, og holdt fokus på, hvordan murerne kan differentiere sig og dermed opnå en bedre forretning, fortæller Michael Nielsen, der er adm. direktør i ARDEX. Han fortsætter:

- Vi kigger konstant på, hvordan vi skal videreudvikle FlisePartneren for fortsat at kunne skabe værdi for murerne, og det fortsætter vi naturligvis med. Murerne opererer i et dynamisk marked, hvor både private forbrugertrends, produktudviklingen og myndighedskravene konstant ændrer spillereglerne, så det gælder om at holde sig på forkant og løbende opkvalificere sig.

Samler fagets bedste firmaer
For FlisePartnerens medlemmer hersker der ikke tvivl om, at det er en god forretningsmæssig investering at være tilmeldt: Dels åbner FlisePartneren nemlig for effektiv faglig opkvalificering i emner, der hitter hos murernes kunder og kræver en høj grad af specialisering. Og dels efterspørger murernes kunder i stigende grad den rådgivning, som gør det vigtigt for murerne at være opdateret på branchens udvikling.
Blandt de tilmeldte murerfirmaer er Carrasco, der i april blev kåret til Årets Murer 2018 på baggrund af bl.a. de mange positive kundeanmeldelser på hjemmesiden anmeld-haandvaerker.dk.

Murermester Martin Carrasco fortæller:

- Da ARDEX tilbød et kursus i vådrum, tog vi imod tilbuddet med kyshånd. Kunderne er meget bekymrede for, om der kan ske fejl, når det handler om vådrum. Det er jo ikke småpenge, det drejer sig om, når der skal laves badeværelser. Så det giver kunderne en stor tryghed, at vi kan sige, at vi er certificerede i vådrum gennem FlisePartneren. Så ved de, at vi har styr på det.

Martin Carrasco er i øvrigt langt fra den første FlisePartner, der kan bryste sig af at være kåret til Årets Murer ved det stort opsatte awardshow ÅRETS HÅNDVÆRKER™ i København: Siden 2014 har alle vindere på nær en enkelt været medlemsvirksomheder, og til den seneste kåring var mere end halvdelen af de nominerede murerfirmaer med i FlisePartneren.

- Firmaerne står generelt stærkere i dialogen med bygherre, når de kan dokumentere med et certifikat, at de arbejder med de nyeste og mest kvalitetssikre løsninger på markedet. Derfor udvikler vi også løbende udbuddet af certificeringer for at sikre, at murerne hele tiden har adgang til de bedste muligheder for at styrke deres egen forretning, siger Michael Nielsen.



Billede 1: For medlemmerne er der ikke tvivl om, at FlisePartneren er en god forretningsmæssig investering, da ordningen fx åbner for faglig opkvalificering inden for vådrum.
Billede 2: Michael Nielsen er adm. direktør i ARDEX, der står bag FlisePartneren, og ordningen har netop rundet 500 tilmeldte murerfirmaer fra hele landet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094