23948sdkhjf

Sønderjysk butikschef fejrer 25 års jubilæum

Butikschef i Bygma Als er sønderjyde af hjertet
Leif Larsen, butikschef i Bygma Als, kan i dag den 14. juni fejre 25 års jubilæum. Med kundekontakten som drivkraft, kan Leif Larsen se tilbage på en alsidig karriere i Bygma, der foreløbig har varet et kvart århundrede.

Leif Larsen kom i lære direkte fra skolen, og blev udlært hos Voetmans Tømmerhandel i Aabenraa, som senere blev en del af Bygma-koncernen. Her fik han, ud over sin grunduddannelse, en kærlighed til træ og lysten til at betjene kunder, der har kendetegnet hans videre karriere.

Kendte alle kunderne
Efter læretiden fortsatte Leif Larsen sin ansættelse i Aabenraa i ca. 8 år. Og efter en afstikker til en konkurrerende virksomhed vendte han tilbage til Bygma med ny viden og erfaring.
Leif Larsen blev derefter byggemarkedschef i Bygma Tønder, og siger om denne tid:
- Vi vidste hvem alle kunderne var og kendte deres præferencer. Det hele var nok lidt mere provinsielt end i dag.

Leif Larsen blev i 2001 udnævnt til filialchef i Bygma Tinglev, som Bygma valgte at lukke sidste år som en konsekvens af et fornyet strategisk fokus på professionelle håndværkere. Forinden havde Leif Larsen en række gode år med tæt kontakt til kunderne. Og da muligheden bød sig, takkede han ja til at fortsætte i Bygma Als som butikschef efter afviklingen af Bygma Tinglev.

Kommer kunderne til gode
- Det er kontakten til kunderne, der driver mig, siger Leif Larsen, der er godt i gang med at opbygge kendskabet til en helt ny kreds af kunder fra Als og omegn.

- Jeg er ikke her fra egnen, men jeg er sønderjyde af hjertet, og vi taler samme sprog. Arbejdsopgaver og procedurer er standardiserede i koncernen, og jeg har en stor erfaring fra Bygma at trække på. Det håber jeg også kommer kunderne til gode.

Leif Larsen bor i Genner mellem Aabenraa og Haderslev, og har to voksne døtre. Fritiden går med hus og have og ind imellem lidt fodbold-kiggeri i TV.
25 års jubilæet markeres med en intern reception for de nærmeste kolleger.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093