23948sdkhjf

Entreprenørgigant hylder medarbejdere

50 medarbejdere modtager legater i anledning af MT Højgaards 100 års jubilæum

MT Højgaard fylder 100 år. Jubilæet fejres ved at hylde medarbejderne og uddele legater til 50 medarbejdere, der har ydet en ekstra indsats inden for virksomhedens fokusområder tidlig involvering, samarbejde og digital udvikling. 

- Jeg er stolt over at uddele de mange legater til vores dygtige medarbejdere. Det er i kraft af dem og deres evne til at understøtte vores strategiske indsatsområder og deres vilje til at vinde, skabe kvalitet og forny både virksomheden og branchen, at vi i dag står med en traditionsrig, 100-års historie og kigger fremad. Det er medarbejdernes drivkraft og indsatser, der bærer resultaterne. Derfor er medarbejderlegatet og jubilæet en hyldest til dem, siger adm. koncerndirektør Torben Biilmann i en pressemeddelelse.

Det var Knud Højgaard, som i 1963 stiftede et medarbejderlegat. Det uddeles hvert år til medarbejdere, som har gjort en særlig indsats for koncernen.

Normalt tildeles 30 udvalgte medarbejdere i koncernen et legat for at levere et ekstraordinært godt stykke arbejde. Men i anledningen af 100-års jubilæet blev 50 medarbejdere i går – på Knud Højgaards fødselsdag – tildelt et legat for deres særlige indsats i relation til virksomhedens strategiske fokusområder.

Resten af året hylder MT Højgaard sine medarbejdere med forskellige aktiviteter under overskriften ’100 år med drivkraft’.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079