23948sdkhjf

Opslagsværk giver overblikket over byggeriets topfolk

Licitationen - Byggeriets Dagblad udgiver i dag "Hvem er hvem i byggeriet 2018"

For tredje gang udgiver Licitationen - Byggeriets Dagblad i dag et samlet overblik over ledelsen i de største virksomheder i bygge- og anlægssektoren.

Topchefer og øvrige nøglepersoner fra 151 virksomheder er samlet i "Hvem er hvem i byggeriet 2018", der fokuserer på de største bygge- og anlægsentreprenører, teknikentreprenører, anlægsgartnere samt arkitekt- og rådgivervirksomheder. Desuden bringer vi også en oversigt over de 20 største bygherrer.

- “Hvem er Hvem" hjælper med at skabe både synlighed og overblik over den danske bygge- og anlægsbranche i en tid, hvor der er meget at se til for virksomhederne, og hvor det ser ud til, at væksten fortsætter. I denne tid er behovet for indblik og viden om de mest betydningsfulde virksomheder i en stor og voksende sektor af stigende betydning, siger Licitationen - Byggeriets Dagblads ansvarshavende chefredaktør, Morten Asmussen.

Flere virksomheder i år
Årets udgivelse er lidt større i forhold til 2017-udgaven, der indeholdt 138 virksomheder.

Dels har vi ønsket at udvide antallet af virksomheder en anelse, men flere virksomheder er også vokset så meget, at de er berettiget til at være en del af "Hvem er hvem i byggeriet 2018"

Aktørerne er udvalgt efter en segmenteringsproces, hvor økonomiske nøgletal er sammenholdt med kvalitative vurderinger.

Ud over oplysninger om topledelsen og nøglepersoner i de enkelte virksomheder indeholder hver virksomhedsprofil derfor også nøgletal fra virksomhedernes seneste regnskaber.

- Vi er godt klar over, at en opdeling i de største aktører altid vil vække debat, og vi kunne helt sikkert have taget 100 flere virksomheder med. Men vi har bestræbt os på at foretage en så kvalitativ og saglig vurdering som muligt, hvor vi med rette kan sige, at vi har fundet de største virksomheder blandt entreprenørerne, teknikentreprenørerne, rådgiver- og arkitektvirksomheder, siger Morten Asmussen.

Hvem er hvem i byggeriet er også tilgængelig online, idet www.hvemerhvem.dk indeholder alle data om virksomhederne, som løbende bliver opdateret.

Adgang til Hvem er Hvem
Alle abonnenter på Licitationen - Byggeriets Dagblad modtager opslagsværket ”Hvem er hvem i byggeriet 2018” med avisen i dag. 
Derudover har abonnenter gratis adgang til www.hvemerhvem.dk.
Er du ikke abonnent, kan du lige nu bestille tre måneders prøveabonnent inklusive opslagsværk og adgang til hvemerhvem.dk for 1.495 kroner.
Se mere på www.licitationen.dk/abonnement
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159