23948sdkhjf

Maskinleverandørerne: E&H vender tilbage i 2021

5.758 fagfolk lagde vejen forbi E&H 2018
Den tredje udgave af fagmessen Entreprenør & Håndværk i Herning bød over tre dage i sidste uge på de nyeste maskiner og teknologier, faglige aktiviteter, testkørsel af store og små maskiner, prisuddelinger og et stort, arbejdende messeområde.

Og da der lørdag eftermiddag blev sat punktum efter en veloverstået fagmesse på MCH Outdoor Arena i Herning stod det klart, at E&H vender tilbage i 2021.

At udstillerne og de besøgende bakker op om E&H er formand for Maskinleverandørerne, entreprenørsektionen, Palle Kjærsgaard, ikke i tvivl om:

- E&H er en messe med en hel speciel dna-profil, der gør, at professionelle fagfolk og maskinleverandører mødes i et fællesskab. Messen er så rendyrket, fordi maskinerne er i live, og de besøgende får mulighed for både at røre og køre maskinerne. Selvom messen varer tre dage, er der ikke en af dagene, jeg vil være foruden. Hele E&H er blevet båret af kvaliteten af både udstillere og de gæster, der har været her, for E&H har en helt særlig faglighed. De besøgende, der kommer, er professionelle folk, og der er en faglighed, som jeg ikke vil være foruden. Jeg tør godt garantere, at E&H vender tilbage i 2021, siger Palle Kjærsgaard.

Hos MCH A/S vækker det stor glæde, at branchen bakker op om E&H i 2021:

- Det er glædeligt, at både udstillere og besøgende kalder E&H for branchens mødested. Udstillerne har alle gjort en stor indsats og fortjener de mange positive tilbagemeldinger fra de besøgende, og jeg er meget taknemmelig for, at hele branchen bakker op om, at E&H skal vende tilbage i 2021, siger administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen.

Tilfredse udstillere
Hos udstilleren Pon Equipment A/S blev der på messens to første dage solgt 30 maskiner, og salgs- og marketingdirektør Michael Bahn Jørgensen var derfor meget tilfreds med E&H 2018:

- Vi har haft rigtig mange besøgende på vores stand. Det har været de rigtige mennesker, der har været her, så vi har haft en god messe, hvor vi har solgt mere, end vi havde budgetteret med. Vi har sågar haft besøg af helt nye kunder, som har lukket handler på messen, så vi er meget tilfredse, fortæller Michael Bahn Jørgensen.

Hos Kaeser Kompressorer A/S var forventningen til årets E&H at få nye kontakter, men resultatet blev meget bedre end forventet:

- Messen har været en stor succes for os. Vi har haft travlt hele tiden, vi har fået nye kontakter, og så er vi glade for, at vi ligefrem har kunnet sælge maskiner på standen. Messen har allerede tjent sig ind for os, og med de resultater, vi har fået, er vi sikre på, at vi kommer igen, siger Torben Friis, key account manager i Kaeser Kompressorer A/S.

Danmarks bedste lærling
På sidstedagen for E&H blev konkurrencen Danmarks bedste lærling, DBL, også afgjort. Siden messens åbningsdag havde fire finalister dystet i fire discipliner om at blive Danmarks bedste mekanikerlærling på entreprenørmaskiner. Vinderen blev den 20-årige lærling Henrik Drastrup fra Hydrema. Konkurrencen blev afholdt i et samarbejde mellem Maskinleverandørerne og Erhvervsskolerne Aars.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109