23948sdkhjf

Sådan får pick-up’en en hård top

Ny serie af hardtops til pick-up’en er målrettet professionelle håndværkere
Med en robust designet hardtop kan man opgradere ladet på pick-up’en, så det bliver til et regulært varerum.
Det er firmaet Sortimo, der mest er kendt for sine varebilsindretninger, som nu har designet en serie af hardtops, som passer til alle gængse pick-up modeller på det danske marked.

- Med en hardtop er det nemt at have udstyr, grej og materialer liggende i sikkerhed for vind og vejr, støv, mudder og sne, og hvad der ellers kan hvirvles op på ladet, fortæller adm. direktør Michael Pettersson fra Sortimo.
- De nye hardtops er fremstillet, så de følger bilens designlinjer. De kan leveres i matchende farver, så de fremstår som en integreret del af bilen. På den måde får man udnyttet mulighederne i sin pick-up fuldt ud.

Sortimos nye hardtops lanceres i fire forskellige modeller med boringsfri monteringsbeslag. De sikrer, at der ikke efterlades udbedringskrævende borehuller i bilen efter montage og afmontering.

Til håndværkere
Modellerne RS Hardtop og Utility Hardtop er målrettet professionelle håndværkere, der stiller høje krav til opbevaringssikkerhed og pladsudnyttelse.
Derfor kan de nemt integreres med Sortimo TopSystem, der tilfører endnu mere plads i højden uden at gå på kompromis sikkerheden under kørslen. Taget på Utility Hardtop kan bære last på op til 100 kg i statisk vægt.

Til friluftsentusiaster og andre, der bruger deres pick-up privat og ønsker at udnytte pladsen på ladet bedre, er modellerne Grand Hardtop og S Series Hardtop særligt velegnede. Grand Hardtop har fjernbetjent centrallås og pop-up sideruder, der gør det let at tilgå udstyr og grej på ladet, mens S Series Hardtop leveres med ruder, der har mågevinge-åbning.
Der er desuden nem adgang via bagklappen, og begge modeller er udviklet med særligt fokus på lækkert design.

Artiklen er en del af temaet Varebiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218