23948sdkhjf

Find det rigtige tilbehør med Festool app

Find tilbehøret og bestil det direkte hos din leverandør med ny app
Det kan godt gå hen og blive lidt uoverskueligt og tidskrævende at skulle finde det rigtige tilbehør og de rigtige forbrugsvarer til sit værktøj. Også selvom man står med et produktkatalog i hånden.

Derfor har Festool udviklet en app – Order app – så man let kan vælge det passende tilbehør undervejs eller på værkstedet og bestille det direkte pr. e-mail hos sin forhandler. Der kan laves fælles bestillinger fra flere enheder og dermed sætter den nye app en stopper for papirkaos og sørger for mere orden i håndværksvirksomheden.

Med Order appen kan du vælge det passende tilbehør via det integrerede Festool produktkatalog. Appen er forbundet med myFestool kontoen og viser samtlige registrerede maskiner, som der skal søges
passende tilbehør til.
Med en overskuelige betjening og selvforklarende navigation kræver det kun få trin at foretage bestillinger med Order appen.

I stedet for at søge via produktkataloget giver appen også mulighed for at scanne produktet med en praktisk scanfunktion: Du skal blot holde "Festool scanneren" over stregkoden på det ønskede Festool tilbehør.

I området "Mine produkter" kan du administrere og gemme tilbehør og forbrugsmateriale i individuelt oprettede mapper – så det går hurtigere næste gang, du bestiller. Med Order appen kan du også hurtigt oprette indkøbslister og sende dem pr. e-mail til forhandleren.

Appen er også en sand teamplayer: Forskellige medarbejdere kan således samle deres lister elektronisk i en fælles indkøbsliste via en defineret indkøber, som så sender listen til forhandleren. Rollen som indkøber eller medarbejder kan let defineres i området "Min profil".

Systematisering og effektivisering
- I udviklingen af den nye Order app har vi hele tiden haft fokus på kunderne. Vi har ligesom vores el-værktøj udviklet appen i tæt samarbejde med vores kunder og har programmeret et intelligent værktøj til smartphone eller tablet, siger Michael Betz, ansvarlig produktchef for app-udviklingen hos Festool.

- Det er især praktisk, at man med Order appen kan finde det passende og aktuelle tilbehør og forbrugsmateriale til værktøjet og så bestille det hos sin foretrukne forhandler. Det giver mindre søgearbejde og reducerer risikoen for ærgerlige fejlbestillinger, da der kun vises passende produkter. Order appen erstatter bestillingssedlen på væggen og sørger for mere orden på værkstedet. Den passer derfor perfekt til Festools system- og effektivitetstanke.


Festool Order app funktioner:
• Let og overskuelig navigation i kataloget
• MyFestool kontoen stiller det værktøj til rådighed, som der skal søges på
• Søgning i Festool produktkataloget
• Oprettelse af favoritlister på det mest benyttede tilbehør
• Scanning af originalt tilbehør via stregkode
• Oprettelse af elektroniske indkøbslister eller oprettelse af fælles bestillinger fra flere enheder og forsendelse til den foretrukne forhandler
• Deling, udskrivning eller forsendelse af indkøbslister direkte til forhandleren pr. e-mail
• Ukompliceret genbestilling af det gemte tilbehør og forbrugsmateriale
• Den nye Festool Order app fås til Android og iOS smartphones og tablets og kan downloades gratis fra iTunes og Google Play.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14