23948sdkhjf

Hun er Årets Lærling i Hovedstaden

Årets Lærling i Hovedstaden er fagligt dygtig og sætter en ære i at udføre sit arbejde fejlfrit
Forleden lagde Albertslunds borgmester og repræsentanter fra DI vejen forbi Lindpro i Glostrup for at fejre Eline Nielsen, der er blevet tildelt DI Hovedstadens lærlingepris 2018.

”Ambitiøs, stort engagement, meget vellidt blandt kollegerne, formand for lærlingeklubben i København, rollemodel, fagligt dygtig lærling, der sætter en ære i at udføre sit arbejde fejlfrit samt ikke mindst topkarakter og medalje til svendeprøven”.
Begrundelserne for at indstille Eline Nielsen til lærlingeprisen var mange, og til Lindpros store glæde var DI helt enig. Derfor har Eline Nielsen modtaget den ærefulde pris ”Årets lærling 2018” i hovedstadsområdet, og det blev naturligvis behørigt markeret hos Lindpro i Glostrup.

Eline blev udlært den 15. december 2017 som elektriker med speciale i styrings- og reguleringsteknik. Hendes vej til, hvor hun er i dag, er gået gennem en flot studentereksamen og arbejde i forskellige brancher. Selvom hun mødte masser af fordomme fra omverdenen, da hun gik i lære som elektriker, har hun ifølge Lindpro for længst bevist, at hun har fundet sin rette hylde.

Netop fordommene om, at erhvervsuddannelserne skulle være andenrangs-uddannelser, var en af drivkræfterne bag Elines valg om i 2016 at stille op som rollemodel i Erhvervsskolernes Elevorganisations kampagne for at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse.
Læs mere om kampagnen her

Om lærlingeprisen
Hvert år kårer DI årets lærling i de lokale DI-foreninger for at skabe positiv opmærksomhed om de dygtige, unge mennesker, der arbejder som lærling, så flere unge inspireres til at vælge en erhvervsuddannelse. Ved kåringen lægger DI vægt på, at lærlingen er særligt dygtig, flittig, hjælpsom eller har ydet en særlig faglig eller social indsats. Gode karakterer er også en klar fordel, men ikke et krav.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173