23948sdkhjf

Glarmester trækker snedker til

Fusion skaber stærk træ-division hos glarmester
Glarmester-, tømrer- og snedkervirksomheden Søren Lind Sørensen ApS i Glostrup går sammen med Snoer koncernen og bliver til Snoer Træ ApS. Fusionen skaber en endnu stærkere Snoer koncern og fuldender organisatorisk det strategiske fokus indenfor Glas/Alu/Træ.

Fusionen mellem de to virksomheder er en videreudvikling af et eksisterende godt samarbejde, som giver mulighed for en bedre udnyttelse af synergier og faglige kompetencer.

Med fusionen, der træder i kraft den 1. juli 2018, bliver Klaus Lind Sørensen fra firmaet Søren Lind Sørensen, direktør i det nyoprettede selskab, Snoer Træ ApS. Han indtræder ved fusionen i Snoer koncernens ejerkreds.

- Vi har længe ønsket at styrke vores snedkeri. Med fusionen får vi mere kapacitet og flere stærke kompetencer, så vi kan imødegå en stigende tendens til brug af træ i fremtidens byggeri, lyder det fra Torben Snoer, direktør i Snoer koncernen.

Fokus på fagligheden
Også Klaus Lind Sørensen glæder sig til fusionen, som åbner nye muligheder.

- Med fusionen bliver vi en del af et stærkt team med et anerkendt navn og en solid platform, der har de samme værdier og det samme fokus på høj kvalitet, som vi selv har. Det vil gavne virksomhedens videre udvikling og styrke os på markedet for større glarmester-, og tømrer/snedkeropgaver.
Vi kan samtidig udnytte synergierne inden for administration, salg og markedsføring, og det giver plads til det, vi helst vil – at fokusere på fagligheden og sikre løsninger af høj kvalitet til glæde for vores kunder.

Som led i fusionen, udvides det nuværende snedkerværksted på Lærkevej i Københavns Nordvestkvarter. Udvidelsen af snedkeriet vil skabe de fremtidige rammer for Snoers snedkerarbejde, herunder specialarbejde til bl.a. renovering af de mange fredede ejendomme i København. Virksomheden vil fortsat servicere sine kunder fra værkstederne i Nordvest, Glostrup og Taastrup.

Tre divisioner
Klaus Lind Sørensen er anden generation i glarmesterfirmaet Søren Lind Sørensen ApS. Klaus Lind Sørensen er uddannet bygningssnedker og har siden 2008 drevet glarmester-, tømrer- og snedkervirksomheden i Glostrup. Virksomhedens medarbejdere flytter med over i Snoer Træ ApS.

Snoer koncernen tæller tre divisioner: Glarmester virksomheden Glarmestre Snoer og Sønner A/S, facadevirksomheden Snoer Alu ApS og snedkeriet Snoer Træ ApS.

Virksomheden er etableret af Johan Snoer i 1922, og har med fusionen værksteder i både København NV, Glostrup og Taastrup og tæller i alt 49 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174