23948sdkhjf

Tømrerne har gode ben i år

Håndværkere cykler 150.000 ind til udsatte børn
Når ”Team Alabu Bolig” – et velgørende cykelhold – i morgen lørdag starter en 1.200 km lang cykeltur fra Brohusgade i Aalborg til Luxembourg, så er det blandt andet med med deltagelse af tre mand fra Hustømrerne.

Cykelholdet har hvert år siden 2013 samlet ind til forskellige velgørende formål, bl.a. Hjerteforeningen og Foreningen Grønlandske børn, og i år går pengene til organisationen BROEN, som hjælper udsatte børn og unge til et aktivt fritidsliv.
Pengene er indsamlet via en blanding af donationer fra bl.a. virksomheder og private, herunder også dem der deltager på holdet.

En anderledes måde at gøre noget godt
For Hustømrerne er det altid kærkomment at kunne gøre en forskel – med et twist.
- I stedet for bare kun at smide nogle penge i kassen, synes vi det er fedt at kunne deltage aktivt selv, i denne forbindelse ved at cykle med på Team Alabu. Det giver en anden stemning, både internt og eksternt, og så understreger rammen netop det gode formål – nemlig at børn har ret til en aktiv fritid, siger Torben Kristensen, afdelingschef i Hustømrerne Aalborg.

Annemarie Madsen, teknisk assistent i Hustømrerne A/S, cykler med for 2. gang:
34 frivillige – en blanding af beboere i Alabu boligforening, ansatte og samarbejdspartnere – er med på holdet. De 24 på cykler, de resterende som et servicehold der sørger for at rytterne kommer godt frem.
Turen foregår ved egenbetaling både ift. tid og økonomi og varer 7 dage i alt.

- For mig er motion kernen bag et godt liv og det er også noget vi gør meget ud af i Hustømrerne. Samtidig synes jeg det er fantastisk at kunne gøre en forskel for nogle børn og unge. Så jeg forener egentlig to passioner som rytter på teamet.
”Team Alabu bolig” er skabt af Alabu Bolig - en almen boligorganisation med 6.000 lejeboliger i Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127