23948sdkhjf

Anlægsgartner udvider med afdeling i Vejle

Den nye afdeling skal servicere kunder i Midt- og Sydjylland og rumme kontorer til administrative opgaver
Den fortsatte gode vækst hos anlægsgartner OKNygaard betyder, at virksomheden nu udvider anlægsaktiviteterne i Jylland. For at kunne tilbyde kunderne de bedste løsninger og det bedste samarbejde udvider virksomheden derfor med en ny anlægsafdeling i Grejs ved Vejle.

- Vi er inde i en periode med god vækst. Inden for vores anlægsopgaver betyder det, at vi har fået et væld af nye opgaver. For at tilpasse os vores kunders behov og fortsat kunne levere den samme gode service, er vi i gang med at omstrukturere vores afdelinger i Jylland. Første skridt bliver en ny afdeling i Grejs ved Vejle, fortæller Nicolai Cramer Almdal, der er produktionschef for OKNygaards anlægsafdeling i Jylland syd.

- Samtidig med, at vi kan byde ind på store opgaver og udbud er det også helt afgørende, at vi har lokal tilstedeværelse og kan give et optimalt samarbejde til alle vores kunder. God vækst, flere opgaver og nye typer af kunder har givet os et øget behov for gode anlægsfaciliteter og det kan Vejle tilbyde. fortæller Nicolai Cramer Almdal.

Den nye afdeling skal primært servicere anlægskunder i Midt- og Sydjylland samt indeholde kontorer til administrative opgaver.

- Den nye afdeling er et samlingssted, hvor vi samler anlægsafdelingens kompetencer. Her kan vores mandskab mødes, afholde møder og videns- og erfaringsdele, selvom de til daglig varetager deres opgaver lokalt. På den måde sikrer vi vores kunder lokalt forankrede medarbejdere, der kan nyde godt af en stor organisation med et godt ledelsesteam i ryggen, fremhæver Nicolai Cramer Almdal.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.221