23948sdkhjf

Det er smart: Tag værkstedet med på farten

Mobilt værksted fra Festool kræver stort set ingen opstillingstid
Festool udvider nu sit system omkring arbejdspladsindretning med et nyt mobilt værksted, som er i byggemarkederne fra oktober måned. Det er skabt til transport af Festools værktøjskasser (systainere) og giver med sin fleksible arbejdsflade hurtigt gode arbejdsforhold på byggepladsen og ved monteringsarbejde.

MW 1000, som det mobile værksted hedder, kan indrettes individuelt. Det skaber både orden og overblik og den lave vægt, de kompakte dimensioner og den lette manøvrering på trapper gør det let at transportere. Store, massive og stødresistente gummihjul betyder, at transport på trapper ikke længere er et problem
Og så er det nærmest klar til brug med det samme uden tidskrævende opstilling og nedtagning.

- Vi har forsynet det mobile værksted med en fleksibel arbejdsflade og sikre transport- og opbevaringsmuligheder for el-værktøj, håndværktøj og forbrugsmateriale. Det fleksible system giver plads til alt, som er nødvendigt til transport og arbejde på byggepladsen og monteringsopgaver, forklarer Oliver Seeger, produktchef hos Festool.

Nem transport og komfortabelt arbejde
Det nye MW 1000 har en stabil arbejdsflade bestående af en hulplade og aluminiumprofil med fleksible klem- og fastgørelsesmuligheder. Et heludtræk for Systainer giver nem adgang til indholdet og kan indstilles individuelt i højden uden brug af værktøj. Med andre udtræk (fås som tilbehør) kan det mobile værksted tilpasses individuelt.

Systainer og sidebord kan pakkes fast og transportsikkert med få håndgreb uden at glide. Dertil kommer andre gennemtænkte detaljer såsom en vinkeljusterbar skubbebøjle, glideflader og et forsænket greb på karret. Det betyder, at MW 1000 kan læsses på køretøjet af en enkelt person.

Takket være de opstillelige robuste klapben er sidebordet klar til brug med få håndgreb. Og ved hjælp af de højdejusterbare fødder kan ujævne flader udlignes.

Til pakning af smådele har Festool integreret et ekstra rum til en SYS-MINI 1 i basiselementet. Det mobile værksted kan indrettes fleksibelt og individuelt efter brugerens behov. Således også arbejds- og opbevaringsfladen: Hvis den ikke er stor nok, kan den nemt udvides ved hjælp af fleksible sideborde. Tilbehørsdele til MFT/3 er kompatible med det nye mobile værksted.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11