23948sdkhjf

Anlægsgartner vil grave på kirkegårde

Anlægsgartnervirksomheden Grøn Vækst A/S har købt TJ Graveservice.
TJ Graveservice fra Svinninge på Sjælland blev grundlagt i 2007 af Torben Jensen, der selv har mere end 20 års erfaring indenfor kirkegårdsarbejde og anden entreprenørvirksomhed. Grøn Vækst A/S, med hovedkontor i Slagelse og afdelinger i Greve og Hillerød, køber både aktiviteter og maskinparken bestående af gravemaskiner, dumper mm.

TJ Graveservice samarbejder bl.a. med mere end 130 kirkegårde på Sjælland og i Københavnsområdet om gravearbejde i forbindelse med begravelser. Og det er denne del af virksomheden, der har været interessant for Grøn Vækst.

Jakob Kristensen, partner i Grøn Vækst siger:

- Vi udfører i forvejen grøn pleje på en lang række kirkegårde, og har længe set os om efter udvidelsesmuligheder i dette segment. Vi er stødt på Torben gentagne gange og kender ham og hans forretning som dygtig og med et højt fagligt niveau. Det passer fint til os, og synergien er til at få øje på, da Torben ikke har haft tid til at løse andre opgaver indenfor anlæg og pleje for kunderne, selvom de ofte har spurgt. Nu kan vi tilbyde hele pakken med gravearbejde, anlægsarbejde, grøn pleje, ferieafløsning for gravere med meget mere, siger Jakob Kristensen.

Også Torben Jensen kalder det en Win-win situation:
- Min forretning har vokset sig så stor, at jeg måtte bruge for meget tid på administration, og den tid gik fra mine kunder. Nu får jeg mulighed for at bruge al min tid på kunderne. Det glæder jeg mig meget til, og jeg glæder mig især til at gøre det som gravemester i Grøn Vækst, som jeg også kender som særdeles velkvalificeret og ordentlig, siger Torben Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109