23948sdkhjf

Nye byggeopgaver: Nu kan du få fyldt ordrebogen

REGION SJÆLLAND

HOLEBY

Maskinhus
Lolland Kommune meddelt miljøtilladelse til etablering af ny halmlade/maskinhus og til fortsat drift af hestestalde på ridecenter Stald Thuja på Møllevej 38, 4960 Holeby. Klagefristen for afgørelsen udløber 27. august. 

RØDBY

Hangar
Holbæk Kommune har givet landzonetilladelse til opførelse af en ny hangar på 300 kvm med mulighed for udvidelse til 480 kvm samt til forlængelse af en eksisterende jordvold. Klagefristen udløber 15. august. 

SLAGELSE

Vedligeholdelse af haller
Kultur- og fritidsudvalget i Slagelse Kommune holder møde i morgen, og blandt de ting, der skal drøftes, er vedligeholdelse af haller.

Kultur- og Fritidsudvalget skal beslutte, om de selvejende haller skal udarbejde en opdateret vedligeholdelsesplan.

Der er ikke udarbejdet detaljerede vedligeholdelsesplaner for de kommunale haller, men Kommunale Ejendomme har et godt overblik over, hvilke vedligeholdelsesopgaver vedrørende klimaskærm, teknik og omklædningsfaciliteter, der forventes at komme over de kommende år.

REGION MIDTJYLLAND

VIBORG

Udvikling af Domkirkekvarteret
Kultur- og fritidsudvalget i Viborg kommune holder ekstraordinært møde den 15. august. Emnet for mødet er udviklingen af Domkirkekvarteret, og udvalget skal tage stilling til et forslag til en overordnet etapeplan for udviklingen af Domkirkekvarteret i Viborg.

Forslaget beskriver på et overordnet niveau den samlede proces for udviklingen af Domkirkekvarteret, hvilke attraktioner og tiltag, der hører under den enkelte etape, samt de trafikale forudsætninger herfor.

Etape 0 omfatter den indledende proces med fondssøgning, samt en istandsættelse af de to bygninger på Stænderpladsen - Vestre Landsret og det gamle rådhus.

Etape 1 og den tilhørende funktionsbeskrivelse omfatter etablering af nye oplevelsesmuligheder omkring Stænderpladsen i den tidligere Vestre Landsret og det gamle rådhus, som herved kan blive et nyt omdrejnings- og ankomstpunkt. Sammen med de eksisterende attraktioner som Domkirken og Skovgaard Museet kan Stænderpladsen med de nye funktioner danne grundlag for at opleve Domkirkekvarteret som én samlet attraktion.

Etape 2 omfatter en omdannelse og udbygning af resten af Domkirkekvarteret omkring Domkirken og Skovgaard Museet, et eventuelt permanent pilgrimshus samt etablering af et P-hus ved VUC.

Realisering af planerne for Domkirkekvarteret i Viborg som et kulturelt og kunsthistorisk kraftcenter er et langsigtet arbejde, som blandt andet afhænger af fondsstøtte.

Det samlede mål er en realisering af Domkirkekvarteret til Reformationsjubilæet i 2026.

Du kan hver dag se en opdateret liste over nye byggeopgaver (kræver abonnement) i Licitationen-Byggeriets Dagblad. Se hvordan du abonnerer her

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142