23948sdkhjf

Webbaseret sagsstyring er et hit på bundlinjen

Virksomheder i alle faggrupper er i fuld gang med at digitalisere deres sagsstyring – og det smitter i den grad positivt af hos Ordrestyring.dk.
I regnskabsåret der løber fra 2. halvår 2017 til 1. halvår 2018 fortsætter Ordrestyring.dk således væksten fra de tidligere år. Med en tilgang på flere end 3.000 stiger antallet af brugere til 12.500, hvilket udmønter sig i en rekordomsætning og en bruttofortjeneste, der stiger fra 9,2 millioner kr. til 13,6 millioner kr.

Det er da også en yderst tilfreds Tommy Hahn Sørensen, der afleverer sit første regnskab siden han i starten af 2018 overtog posten som adm. direktør efter stifter og medejer Carsten Schou Rasmussen.
Ordrestyring.dk har indtil nu primært været målrettet mod virksomhederne i el- og vvs-branchen, og de udgør i dag også langt størstedelen af kunderne. Men ifølge direktøren, så er tendensen, at flere og flere faggrupper nu for alvor begynder at effektivisere.

- Resultatet er udover den generelle digitalisering i byggebranchen et resultat af, at vi for alvor har åbnet op for langt flere faggrupper, herunder entreprenører, tømrere, malere og kloakvirksomheder. Dem har vi langt flere af nu og det kommer også til at gøre sig gældende de kommende år, siger Tommy Hahn Sørensen, der forventer at runde 15.000 brugere ved årsskiftet.
Samtidig er resultatet ifølge direktøren også et resultat af, at Ordrestyring.dk i dag lidt har taget sin egen medicin. En lang række unødige processer er skåret væk og organisationen er effektiviseret helt ud i yderste led.

- Det har været et spændende og skelsættende år for Ordrestyring, hvor den nye strategi jeg har lagt i samarbejde med ledelsen, har vist sig at være den rigtige. En strategi som vi eksekverer på netop nu og som skal tilføre os yderligere vækst de kommende år, siger Tommy Hahn Sørensen.

Vokseværk
Ordrestyring er etableret i 2011 og er årligt vokset med 100 procent. Hver en tjent krone er indtil nu investeret i udvikling og nye medarbejdere. Ordrestyring.dk har i dag flere end 12.500 brugere.

- Med den markedsandel vi har nu, er vi nu ikke længere en ung iværksættervirksomhed. Vi er en vækstvirksomhed, der med en markedsledende position, fremadrettet leverer resultater og endnu mere værdi til kunderne. Det gør vi bl.a. ved at agere som markedsleder og i endnu højere grad indrette os efter vores kunders hverdag, siger Tommy Hahn Sørensen.

Partnerskab med håndværkerne
Den webbaserede og digitaliserede forretningstilgang, hvor ordrestyringsprogrammet automatiserer og effektiviserer administrationen hos virksomhederne, gennemsyrer hele den tilgang Ordrestyring.dk selv har til samarbejdet med håndværkerne.

- Vi er sat i verden for at effektivisere og give håndværkerne en nemmere hverdag, så de i endnu højere grad kan fokusere på deres kernekompetencer. Vi skal derfor også selv være tro imod den proces i samarbejdet med håndværkerne, og den strategi har vi stor succes med, siger Tommy Hahn Sørensen.

Den fleksible webbaserede tilgang til kunderne betyder bl.a., at Ordrestyring stiller mandskab og digitale platforme til rådighed, når håndværkerne har tid og når det passer ind i deres travle hverdag. På den måde mister håndværksvirksomhederne heller ikke netop de timer, hvor de har mulighed for at opnå deres indtjening.
Ordrestyring har hovedkontor i København og beskæftiger knap 25 medarbejdere. De flere end 12.500 daglige brugere af Ordrestyring.dk, er fordelt på flere end 1.500 virksomheder.

Artiklen er en del af temaet IT-værktøj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.547