23948sdkhjf

Ventil-center skifter navn

Mange installatører har på et eller andet tidspunkt haft fingrene i en EGO ventil eller aktuator. Nu skifter afdelingen bag det velkendte mærke navn til Brødrene Dahl Ventilcenter som sidste led i en fuldstændig integration med resten af Danmarks største VVS-grossist.

I næsten 40 år har der stået EGO på rigtig mange af de ventiler og aktuatorer, som VVS’er, industri-installatører og OEM´er landet over har monteret, og det vil der fortsat gøre.
De seneste 24 år har EGO hørt til i sortimentet hos Brødrene Dahl, og den forholdsvis lille EGO-organisation har varetaget leverandørpleje, teknisk salgssupport og direkte kundebetjening m.m., og det vil de også fortsat gøre.

- Vores kunder efterspørger i høj grad EGO-produkterne og opfatter dem som fuldt integrerede produkter i Brødrene Dahl brede produktportefølje. Derfor er det også helt naturligt, at vi sætter EGO op som det brand det fortjener og markedsfører det på lige fod med andre brands i produktporteføljen, siger Peder Wessmann, salgsdirektør i Brødrene Dahl.

Når EGO Ventiler bliver til Brødrene Dahl Ventilcenter, får kunderne nu også adgang til et decideret kompetencecenter for ventiler og aktuatorer, hvor man kan få hjælp til skræddersyede løsninger. Fysisk er centret og tilhørende værksted placeret i Herning, men servicen er landsdækkende og for alle BD-kunder.

- Konceptet med ventilværkstedet er, at vi udfører de løsninger, som vi sammen med kunden er kommet frem til opfylder det konkrete behov. Det vil sige, at du kan komme som VVS’er både fysisk eller online og få skræddersyet den løsning, du mangler til dit projekt. Om det er en enkelt ventil eller komplicerede aktuatorløsninger er underordnet. Vi har folk med 30 års erfaring, som er klar til at hjælpe dig, siger Jesper Have, afdelingschef for Ventilcentret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109