23948sdkhjf

Nyt køkken-erhvervscenter i Herlev

Op imod 177.000 nye borgere flytter til hovedstaden inden 2030, og kraner, stilladser og håndværkerbiler præger billedet. Hovedstadsområdet oplever fuld gang i nybyggeriet og renoveringen af ejendomme, og der skal stort set altid nye køkkener til. Den nordjyske køkkenvirksomhed JKE har en vækststrategi og en ambition om at tage markedsandele i hovedstaden og åbner derfor nu nyt erhvervscenter i Herlev.

- Uanset om der er tale om et projektbyggeri, en boligforening, der bygger nyt eller renoverer, eller en håndværker, som skal montere et nyt køkken, ja, så er der brug for rådgivning fra erfarne køkkenfolk, som kan sikre, ”at der er snor” i hele køkkenleverancen, siger Christian Lundeborg, som er salgsdirektør i JKE Erhverv i Københavnsområdet.
Sammen med sine to kolleger, Peter Sauer og Lars Gullberg, har de tilsammen mere end 20 års erfaring i køkkenbranchen med store som små projekter til erhvervskunder.

- Vi er parate til at håndtere alt inden for rådgivning, salg og montering af køkkener til alle typer erhvervskunder og alle typer projekter, siger Christian Lundeborg.

I det nye erhvervscenter kan erhvervskunderne – udover rådgivningen – se prøvematerialer, og hente samlede køkkenelementer ekspres.

- Vi skal hjælpe travle kunder, som har stort behov for, at tingene klapper til tiden. Eksempelvis kan håndværkere og boligforeninger have brug for at kunne hente køkkenelementer her og nu. Derfor vil vi holde åben fra kl. 7.00 om morgenen, og hvis det viser sig, at der er behov for, at vi åbner endnu tidligere, ja, så er vi også klar til det, siger Christian Lundeborg.

Åbningen af erhvervscentret markeres med en reception den 24. august fra kl. 13:00 til 17:00 på adressen Hørkær 28 i Herlev.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297