23948sdkhjf

90 ansatte skal hjælpe Bygmas kunder med bæredygtighed

Bygma opruster sit fokus på bæredygtighed og bæredygtigt byggeri. 

- Vi oplever større og større efterspørgsel efter bæredygtigt byggeri, og derfor vil vi nu i førersædet og igangsætter en række initiativer, der klæder vores medarbejdere optimalt på til mødet med kunderne, siger Ellen Bach Tegen, der er markedschef for Sjælland og Fyn og bæredygtighedsansvarlig i Bygma-koncernen, i en pressemeddelelse. 

Midlet er uddannelse og efteruddannelse af medarbejdernes for at styrke deres viden og vejledning om bæredygtigt byggeri.

90 bæredygtighedsambassadører
Til formålet oprettet kæden også et korps af "bæredygtighedsambassadører". I har kæden uddannet 90 medarbejdere til "bæredygtighedsambassadører". I 2019 ventes yderligere 150 Bygma-medarbejdere at gennemgå uddannelsen. 

De gennemgår en uddannelse, der rækker ud over den obligatoriske viden, der kræves for at blive PEFC- og FSC-certificeret. 

Uddannelsen går fra skovens oprindelse, over krav til certificeringer til dokumentation af det bæredygtige træ og de øvrige bæredygtige produkter, som Bygma sælger.

Ud over fokus på professionel vejledning, intern uddannelse og et ambassadørkorps tilbyder Bygma også sine leverandører at være med til at videreuddanne medarbejderne i deres respektive produktkategorier.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125