23948sdkhjf

Sådan finder du det rigtige IT-værktøj, mester !

Sæt strøm til din virksomhed og skab bedre bundlinje med de mest effektive IT-værktøjer
Det er sjældent, man får noget gratis. Og får man det, så kan man godt få mistanke om, at det man får gratis heller ikke er noget værd.
Men sådan er det ikke med dette gratis tilbud, som Mester Tidendes trofaste læsere kan benytte sig af og som faktisk kan betyder, at du kan effektivisere din virksomhed og forbedre din bundlinje.

Det er Byggeriets uvildige IT-rådgiver, BASIT, som tilbyder håndværks- og entreprenørvirksomheder en gode start til de rigtige IT-værktøjer med gratis adgang til erfaringer fra flere hundrede sager, mulighed for at tjekke virksomhedens IT-modenheden samt et overblik over, hvor IT-værktøjer kan gøre den største forskel i virksomheden. Det gælder især informationer om hvordan tidsregistrering, kvalitetssikring, økonomistyring, dokumenthåndtering, aconto-fakturering osv. kan løftes med IT-værktøjer.

Deler ud af erfaringerne
Om baggrunden for at give disse services gratis væk forklarer adm. direktør Martin Profit Jakobsen, BASIT:
- Vi har siden 2007 rådgivet mange hundrede virksomheder. Disse erfaringer vil vi gerne dele, især med de mindre håndværks- og entreprenørvirksomheder, så de også kan komme godt i gang med at finde og indkøbe de rigtige IT-værktøjer.

Det koster os ikke noget at dele vores erfaringer, så dem giver vi gratis væk. På den måde håber vi at hjælpe med at få de små- og mellemstore virksomheder med på IT-vognen. Der er nemlig stor værdi at hente fra andres erfaringer, og derved kan virksomhederne måske lettere komme igennem de første IT-overvejelser, fremhæver Martin Profit Jakobsen.
Hvis man efterfølgende ønsker at finde helt konkrete IT-værktøjer, er det muligt i Byggeriets IT-værktøjskasse for en fast lav pris.

Den lille købmand er døende
Ser man mod udviklingen i andre brancher, hvor IT-værktøjer virkelig har gjort en forskel, kan man med for eksempel tage detailhandlen som eksempel. Her var der, inden de smarte kassescanner- og lagerstyringsløsninger, virkelig mange små købmandsbutikker. Ejerne havde dengang svært med at finde fordelen ved at drive flere små butikker, og de manglede generelt værktøjer til at styre væksten. Det var forbundet med bøvl at have flere butikker, fordi man ikke selv kunne være til stede i alle butikkerne, og den generelle styring og kommunikation manglede.
Smarte IT-værktøjer har banet vejen for kæmpestore butikskæder, hvis primære kompetence er at købe effektivt ind, have styr på varelager og salg. Og der bliver stadig færre små købmandsbutikker.

Samme bølge forventer BASIT vil ramme bygge- og anlægsbranchen, hvor en stor del af de godt 32.000 bygge- og anlægsvirksomheder vil forsvinde eller blive opkøbt i en konsolidering. Vi ser det allerede nu, hvor de store virksomheder køber mindre, men veldrevne virksomheder. Ejeren af den opkøbte virksomhed fortsætter så i ledelsesfunktion eller måske i en ”selvstændig” lokal virksomhed.

- Vi ønsker, at flest muligt mestre, som egentligt ønsker en ægte selvstændighed, får øjnene op for mulighederne med IT-værktøjer, og ikke mindst stordriftsfordelene ved at have styr på den grundlæggende forretning, forklarer Martin Profit-Jakobsen.

Du kan få den gode start gratis her

Artiklen er en del af temaet MesterTips.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094