23948sdkhjf

Maskiner får det blå stempel på ryggen

Det er ingen hemmelighed, at en maskinfører sidder mange timer i sin førerstol på maskinen.

Derfor skal han også sidde bedst muligt, så han undgår folkesygdommen ondt i ryggen. I Tyskland har organisationen af ergo- og fysioterapeuter kåret Kärchers redskabsbærer-tvillinger som de første i kompaktklassen med et certifikat for rygsundhed

"Testet og anbefalet". Eller på originalsproget for den tyske certificeringsordning AGR: "Geprüft & empfohlen".

Testet og godkendt
Stemplet er røget på Kärchers kompakt-tvillinger MIC 35 og MIC 42 og dokumenterer, at en uafhængig organisation af læger og fysioterapeuter har været igennem redskabsbærerne med tættekam og givet dem topkarakter, når det gælder komfort generelt og sundhed for ryggen specifikt.

- Alle véd, at vi skal passe på ryggen, og rigtig mange har problemer med ryggen. Nu har vi den bedste dokumentation for, at det faktisk skåner ryggen at sidde i en Kärcher-redskabsbærer. Organisationen AGR står for Aktion Gesunder Rücken, eller på dansk Aktion Sund Ryg.

- Den fokuserer på, at mange mennesker har ryglidelser som følge af mange års arbejde i maskiner. Derfor laver AGR-eksperterne en holistisk gennemgang af arbejdspladsen, som i vores tilfælde altså er kabinen i en redskabsbærer. Det gælder påvirkningen af ryggen både ved selve betjeningen af maskinen, ved skift af redskaber og i hele indretningen af arbejdspladsen, hedder det fra Kärcher Danmark i en pressemeddelelse.

Kompakte tvillinger
Da Ergo- og fysioterapeuter var færdige med den omfattende tjekliste for de to Kärcher-maskiner, lå den samlede vurdering altså helt i top til "Testet og anbefalet".

Når Kärcher selv betragter MIC 35 og MIC 42 som tvillinger, skyldes det, at maskinerne faktisk er ens, bortset fra i motorstørrelsen. Begge er redskabsbærere med mulighed for at køre med feje-/sugeanlæg, og de har altså identiske kabiner.

- Der er tale om en nyudviklet redskabsbærer i to versioner, hvor Kärcher netop har taget udgangspunkt i at stille de højeste krav til maskinen som arbejdsplads. Kärcher bruger rigtig meget krudt på nyudvikling af maskiner med førerens komfort helt i fokus. Derfor er det naturligvis fantastisk at få det fornemste prædikat fra sundhedseksperter som de to første maskiner i kompaktklassen, siger salgschef Flemming Christensen hos Kärcher Danmark.
Sigh

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111