23948sdkhjf

Altan.dk udvider ejerkredsen

Altan.dk en markant kapitalindsprøjtning og et endnu stærkere fundament at bygge ovenpå

Et langsigtet fokus og en ny dynamik.

Det er nøgleordene for direktør Casper Knudsen, når han skal beskrive betydningen af den udvidelse af ejerkredsen, som Altan.dk netop har gennemført.

En investorgruppe med selskabet Liberatio Investments ApS i spidsen har købt 30 procent af Altan.dk, og med sig bringer de frisk kapital til den videre udvikling af virksomheden.

- Med de nye investorer får Altan.dk en markant kapitalindsprøjtning og et endnu stærkere fundament at bygge ovenpå. Det giver os de bedste betingelser for at indfri vores ambitioner om blandt andet at satse endnu mere på elevatorer i eksisterende etagebyggerier samt øge vores vækst i det sydsvenske marked, udtaler Casper Knudsen.

Andet end bare kapital
Altan.dk var egentlig ikke på udkig efter en investor, men Knudsen-familien valgte at se positivt på muligheden, da folkene bag Liberatio Investments henvendte sig:

- Det har været vigtigt for os at få nogle gode folk ind, der kan tilføre andet end bare kapital, og det har vi fået. Flere af dem, der er med i gruppen, er dygtige erhvervsfolk, og jeg tror, at de kan tilføre rigtig meget til vores virksomhed, tilføjer Casper Knudsen.

Samme overbevisning har Allan Søgaard Larsen, der er medejer i Liberatio Investments:

- Som investorer har vi alle en historik og nogle erfaringer, som vi kan byde ind med i forhold til den fremadrettede udvikling af Altan.dk, ligesom vi kan aktivere vores store netværk til kunderne og markedet generelt, siger Allan Søgaard Larsen, der er tidligere mangeårig koncernchef i Falck.

Tilbage på sporet 
Både top- og bundlinje tog i 2016/17 et markant dyk hos ellers hastigt voksende Altan.dk.
Underskuddet lød på hele 24,7 mio. kroner, men resultatet bliver markant bedre i år, lover Casper Knudsen om 2017/18-regnskabet, der afsluttes med udgangen af september.

- Jeg kan sige så meget, at det er gået væsentligt bedre end sidste år, siger han uden dog at garantere et overskud.

Forbedringen på bundlinjen er først og fremmest opnået gennem besparelser: Sponsoraterne, den friske frugt i kantinen og en del af funktionærerne er skåret væk. Til gengæld er der mandet op på montørsiden.

- Vi har skåret rigtig meget til i virksomheden. Vi har sparet på alt, hvad der kan spares på for at komme tilbage til, hvor vi gerne vil være og få virksomheden til at stråle igen, siger Casper Knudsen.

Samtidig med udvidelsen af ejerkredsen er Casper Knudsen og Jens Peter Knudsen udtrådt af bestyrelsen, hvor Morten Reignald Pedersen og Michael Zimmermann Petersen er indtrådt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093