23948sdkhjf

Akku-bombe: Så står der 12 Ah på batteriet

Milwaukee hopper videre når det gælder batteriteknologi og sender nu en ren batteri-bombe på markedet i form af et 18V batteri på hele 12 Ah.
Det er blot et par år siden Milwaukee sendte et 18V 9 Ah batteri på markedet som sendte mange ledningsbaserede 230V maskiner til tælling.

- Med 12 Ah batteriet kombineret med vores motorer og elektronik kan vi levere samme kraft som 230V værktøj i en række nye M18 FUEL-produkter og hæver ydeevnen i hele M18-systemet, siger Milwaukees produktchef, Tobias Jönsson.
Han forklarer, at det nye 12 Ah batteri sikrer 50 pct. mere strøm, 50 pct. lavere temperatur og 33 pct. mere driftstid end 9 Ah batteriet.

Det nye batteri er er udviklet helt fra bunden med fokus på at opnå den mest optimale kombination af celleteknologi, konstruktion og elektronik.

Også i koldt vejr er der gevinster at hente med den nye batteriteknologi og batteridesign:

- Det avancerede batteridesign i M18 HB12-batteriet gør det også til det bedst fungerende batteri i koldt vejr, der nogensinde er blevet udviklet. Det kan arbejde på krævende opgaver under ekstreme vejrforhold. Helt ned til -28 grader, siger Tobias Jönsson.

M18 HB12-18 V 12.0 Ah RedLithium-Ion High Output batteriet passer selvfølgelig til de mere end 135 maskiner i Milwaukees serie af 18V maskiner

Se video og hør, hvilke erfaringer en række amerikanske håndværkere har med det nye batteri:


[

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109