23948sdkhjf

Nye muskler til webbaseret sagsstyring

Kapitalfond giver webbaseret sagsstyring helt nye udviklingsmuligheder
Kapitalfonden Adelis køber det webbaserede sagsstyringsprogram Ordrestyring.dk. Det nye ejerskab giver Ordrestyring.dk langt større muskler og booster for alvor virksomhedens internationale ambitioner. Stifter Carsten Rasmussen re-investerer i en ejerandel, samtidig med, at adm. direktør Tommy Hahn Sørensen også bliver medejer i forbindelse med salget.

Med flere end 12.500 brugere er Ordrestyring.dk Danmarks absolut mest udbredte mobil- og webbaserede sagsstyrings-program til håndværkere og entreprenører. Med en webbaseret og digitaliseret forretningstilgang automatiserer og effektiviserer Ordrestyring.dk hele den administrative forretningsgang hos virksomhederne, så de får bedre overblik og sparer administrativt og manuelt arbejde.

Ifølge stifter og medejer af Ordrestyring.dk Carsten S. Rasmussen, så får Ordrestyring.dk nu tilført større muskler, kompetencer samt viden, der giver mulighed for at videreudvikle Ordrestyring.dk i takt med det stigende behov for digitalisering hos virksomhederne i byggebranchen.

- Der har været mange bejlere, men i vores verden er Adelis den helt rigtige partner for Ordrestyring.dk. Bortset fra at vi har fået større muskler og vi nu kan sætte turbo på udviklingen til gavn for håndværkerne, så fortsætter alt som før, både ledelse og medarbejdere, og det har også været meget afgørende, siger en tilfreds Carsten S. Rasmussen.
Carsten S. Rasmussen, der for nylig overgav posten som adm. direktør til Tommy Hahn Sørensen for at købe sig ind i it-platformen Jublo.dk og blive adm. direktør, fortsætter hos Jublo. Derudover får han en central rolle i en styregruppe hos Ordrestyring.dk, hvor han skal være tæt på udviklingen af virksomheden.

Kræver muskler at være på forkant
Også hos Adelis er der store ambitioner, både i Danmark og på den internationale scene. Joel Russ fra investeringsteamet hos Adelis peger bl.a. også på, at Adelis for nylig købte Ordrestyrings svenske konkurrent Hantverksdata.

De to virksomheder kommer til at indgå i en tæt alliance og udnytte synergier i fremtiden i ambitionerne om at være førende i Norden. Ordrestyring.dk og Hantverksdata har tilsammen en brugerbase på næsten 50.000 daglige brugere og bliver klart Skandinaviens førende inden for sagssystemer til håndværkere.

- Med købet af Ordrestyring.dk kobler vi endnu en markedsleder til vores kundeportefølje. Det løfter vores ambitioner om at være absolut markedsledende i Norden, siger Joel Russ.
Joel Russ peger bl.a. på, at digitaliseringen i byggebranchen går rigtig stærkt. Derfor kræver det muskler hele tiden at være på forkant med udviklingen.

Flere faggrupper kobles på
Ordrestyring.dk er i gang med at udvikle en helt ny platform, der betyder, at det bliver nemmere at koble flere forskellige faggrupper på.

- Der er allerede fuld fart på udviklingen og nu er det både malere, tømrere, murere, kloakmestre, der kobler sig på. Med flere ressourcer kan vi nu sætte yderligere skub i udviklingen af vores nye platform, så vi kan digitalisere sagsstyringen hos endnu flere faggrupper, samtidig med, at vi bevarer det fundament vi har skabt primært fra el- og vvs branchen.

Artiklen er en del af temaet IT-værktøj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125