23948sdkhjf

Fra old school butik til superliga

Tid er penge for håndværkere. Derfor har Carl Ras optimeret endnu en af sine butikker. Denne gang er det butikken på Emdrupvej i København, som fremover kan byde på endnu på mere rådgivning, større udvalg og mindre ventetid.
- Butikken åbnede i 1995 og var på trods af tilpasninger en old school håndværkerbutik indretningsmæssigt.
Sidste år blev det endelig muligt at bygge om, og vi har nu en næsten dobbelt så stor butik, der kan alt det, håndværkerne efterspørger i dag, fortæller butikschef Jonas Ørneborg

Butikken har 16.000 varenumre på lager, som kunderne selv kan hente på hylderne, hvis de vil, og derefter gå til kvikkassen, der er et nyt element i butikken.
Hvis kunden derimod har brug for rådgivning, går de til rådgivningsdisken og får den ønskede hjælp.
En anden nyhed er Selvhenter boksen, hvor kunder kan afhente bestilte varer uden for åbningstiden.

Skifter navn
- Kunderne standser lige op, når de kommer ind i butikken, og kommenterer meget, hvor stor og lys butikken er blevet – og så er de glade for kvikkassen. Det samme er vi isenkræmmere, for det har givet os mere tid til rådgivning, siger Jonas Ørneborg.
Butikken har indtil nu været kendt som Carl Ras Emdrup, men hedder nu Carl Ras Østerbro.
- Mange kender ikke områdenavnet Emdrup, så det gav meget forvirring, og derfor har butikken nu skiftet navn, forklarer Jonas Ørneborg.

Ombygningen var lang, så nu skal den færdige butik fejres med maner, og alle inviteres ind og se de fine lokaler i dag onsdag d. 29. august, hvor kunderne udover skarpe priser også får baristaens friskkværnede kaffe og lækker frokost. Der er også konkurrence med Carla og lejlighed til at møde Carl Ras’ specialister i virksomhedens forskellige services


Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078