23948sdkhjf

Odense får ny Sanistål-butik

Midt i 2019 vil Sanistål slå dørene op til en helt nybygget butik på Stærmosegårdsvej 38 i Odense M. Butikken bliver på 1.500 kvadratmeter, og Sanistål vil indføre sit nye butikskoncept og indretning i butikken.

Sanistål har i mange år haft butik på Landbrugsvej i Odense, men lokalerne er utidssvarende, og de tilhørende haller anvendes ikke længere. Derudover ligger butikken for isoleret og svært tilgængeligt.

- Nu glæder vi os til at præsentere kunderne for vores brede produktsortiment i en tidssvarende og indbydende butik. Samtidig får vi en helt perfekt beliggenhed, og det bliver nemt for kunderne at komme til og fra butikken, siger Claus Jæger Nørbjerg, der er salgsdirektør for butikkerne i Sanistål.

Udover den nye butik på Stærmosegårdsvej har Sanistål også en butik inde i Odense på Ejlskovsgade 5.

- Odense er inde i en rivende udvikling med stor byggeaktivitet og mange nye spændende projekter. Med vores nye butik på Stærmosegårdsvej kommer vi til at få en helt perfekt beliggenhed både i forhold til motorvejen og i forhold til de mange byggeaktiviteter i den del af byen, siger regionschef i Sanistål, Søren Møller.

Det er planen, at den nuværende butik på Landbrugsvej lukker i november 2018, derefter får butikken en midlertidig adresse på Stærmosegårdsvej 28 kun et stenkast fra den endelige adresse på Stærmosegårdsvej 38, hvor den helt nye butik åbner midt i 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094