23948sdkhjf

Tilbyd dine kunder finansiering, mester !

Nyt koncept hjælper mester med automatisk at tilbyde kunderne finansiering ved tilbudsgivning eller fakturering – uden risiko
Mange af de pristilbud, som håndværksmestrene giver ender med, at kunden dropper sit projekt, fordi han eller hun ikke har den nødvendige opsparing eller friværdi i boligen. Dermed går håndværksmesteren glip af opgaver.
Men nu kan håndværksmestre automatisk at tilbyde deres kunder finansiering ved tilbudsgivning eller fakturering.

Det er Minuba, som med et helt nyt koncept, Service Finans, giver håndværksmestrene mulighed for allerede ude ved kunden at tilbyde hjælp med finansieringen af opgaven.

- Hos Minuba har vi et erklæret mål om at give håndværksmestrene værktøj, der kan forbedre deres forretning. Med Service Finans får håndværkerne nu mulighed for at tilbyde deres kunder en nem og attraktiv finansieringsløsning. Det skal give øget aktivitet hos håndværkerne og være med til at holde hjulene i gang, siger Minubas direktør Casper Hassø Nielsen, der med egne ord er ”pavestolt” over det nye koncept.

Sammen med Nordea
Service Finans er skabt i samarbejde med Nordea og blev officielt lanceret den 1. september.
- Minuba er et unikt værktøj, der letter administrationen for de danske håndværkere og hjælper dem med at blive mere effektive til at drive forretning. Nu lægger vi en ekstra dimension på, nemlig finansieringstilbud til håndværkernes kunder, så kunderne hurtigt og nemt kan sætte drømmeprojektet i gang, siger Christian Jensen, chef for Nordea Finans.

Grundlæggende tilbyder Service Finans samme type service, som man kender fra eksempelvis elektronik- og hvidevarekæder, når en kunde skal have hjælp til betalingen af nyt tv eller køleskab. Med det nye koncept vil kunden få tilbud om finansiering af sit håndværksprojekt enten på tilbudsdokumentet eller på fakturaen - og det hele sker uden besvær, og uden at håndværksmesteren løber nogen form for risiko.

- Nu giver vi vores kunder – håndværksmestrene – mulighed for at hjælpe privatkunderne med at finde pengene til den opgave, de gerne vil have løst. Vi tror på, at det vil give håndværksmestrene en konkurrencefordel, at de nu kan tilbyde forbrugerne en finansieringsløsning, siger Casper Hassø Nielsen.

Tilbuddet om finansiering via Service Finans er gratis og uforpligtende. Gennem håndværksmesteren får kunden et tilbud via link til Service Finans’ hjemmeside, hvor kunden skal give sine oplysninger og underskrive med NemID. Processen tager højst 24 timer og forudsætter, at kunden bliver kreditgodkendt af Nordea Finans.

I sidste ende vil kunden stå med et finansieringstilbud fra Nordea Finans med et gebyrfrit lån, der har en ÅOP på 9,00 procent, og som ydes, uden kunden skal stille sikkerhed.
- Nordea Finans’ tilbud kan være med til at sikre håndværksmesteren, at han får opgaven hos kunden. Samtidig er håndværksmesteren garanteret sine penge for veludført arbejde. Vi ser det her som en genvej til drømmeprojektet – for både håndværker og kunde, siger chefen for Nordea Finans Christian Jensen.

Om Service Finans
Service Finans er et automatisk finansieringstilbud, som servicevirksomheder uden besvær kan sende til deres kunder ved tilbudsgivning eller fakturering via et link. Linket leder til hjemmesiden www.servicefinans.dk
Finansieringstilbuddet sker uden om håndværksvirksomheden, der derfor ikke løber nogen risiko. Tværtimod, så kan en kundes finansiering være med til at sikre, at servicevirksomheden får rettidig betaling. Derudover er det forventet, at finansieringen giver flere ordrer, da kunder automatisk får et lånetilbud.
Det er Minuba og Nordea Finans, der står bag Service Finans, som officielt er lanceret 1. september 2018. Indledende er det udelukkende de servicevirksomheder, der benytter sig af Minubas ordre- og sagsstyringssystem, der vil få adgang til tjenesten. Det ventes senere at blive udvidet til at inkludere endnu flere virksomheder.

Artiklen er en del af temaet MesterTips.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093