23948sdkhjf

Byggecenter opgraderer på Frederiksberg

Et af Stark-kædens mest besøgte byggecentre har fået en gennemgribende opgradering og hovedstadens håndværkere kan nu se frem til et markant større sortiment på Frederiksberg med mere end 5.000 nye varenumre og udvidede åbningstider til 12 timer i døgnet.

- Når vi investerer et tocifret millionbeløb i gennemgribende udbygning og modernisering af forretningen på C. F. Richsvej, så tjener det flere formål. Vi ser det først og fremmest som en investering i at kunne bidrage til håndværkernes fortsatte succes i rollen som leverandør og rådgiver. Her er et top-moderne byggecenter det helt rigtige afsæt for stærk rådgivning sammen med et garantisortiment på 1.000 varer. Særligt de små og mellemstore håndværkerfirmaer skal vide, at vi står bag dem. Når vi siger, at vi vil være håndværkernes foretrukne partner skal det ikke være et smart slogan vi siger, men noget vi beviser med alt, vi gør, siger Britta Korre Stenholt, Adm. Direktør i STARK.

Støtte og rådgivning til håndværkerne
Den nye Stark-forretning har først og fremmest fået en tilbygning på 230 km., så det samlede butiksareal kommer op på 1.700 kvadratmeter, så der nu er plads til de i alt 16.000 varenumre, samt 1.200 kvadratmeter innovativ og digital udstilling. Christian Schultz, der er direktør i Stark Frederiksberg er ikke i tvivl om opgaven fremadrettet:

- Vores fornemmeste opgave er at have håndværkerens ryg, for nu at sige det ligeud. Det gør vi bedst ved at bruge vores styrke og størrelse til at støtte vores kunders forretning, så det bliver lettere og mere effektivt at være håndværker. Det kan vi gøre i både store og små handlinger. For eksempel at have vores rådgivere fordelt i alle afdelinger, så nærmeste medarbejder altid er tæt på, når håndværkerne skal bruge råd og viden om løsninger til opgaven. På den lidt større klinge gør vi os også umage med at lave en god handel, så vores stordriftsfordele bliver til smådriftsfordele for både den lokale håndværker og for entreprenøren.

Udover den personlige rådgivning, er Stark i tæt samarbejde med produktleverandørerne gået langt for at udnytte nye digitale muligheder, så håndværkerne f.eks. kan visualisere deres projekter og bestille de relevante materialer i samme proces direkte i butikken.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078