23948sdkhjf

10.000 kvadratmeter: Taastrup får den største indendørs gokartbane

Racehall ejer allerede Nordeuropas største indendørs gokartbane. Den ligger i Aarhus, men i slutningen af 2019 ligger der en endnu større bane i i krydset mellem Roskildevej og Bondehøjvej i Høje-Taastrup.

Racehall har således indgået en aftale med den vestjyske entreprenørvirksomhed, Gråkjær, om at bygge den nye bane, som med sine godt 10.000 kvadratmeter bliver en tredjedel større end den i Aarhus.

- Vi har valgt beliggenheden i Høje Taastrup, da vi her får en central placering - tæt på København med gode trafikforbindelser og tæt på både motorvej og offentlig transport, siger Flemming Thomsen, der er projektleder for Racehall CPH.

Projektet er tegnet af Dreyer Arkitekter og består af en 10.050 kvadratmeter stor rundbuehal i form af store limtræsspær og med facade i sandwichpaneler. Taget udføres med højprofiler og tagpap.

Desuden opføres 2.000 kvadratmeter administration med restaurant på første sal. Administrationsbygningen udføres i ferrari-røde betonelementer og aluminiumsplader.

Hos Gråkjær fortæller den regionale salgschef Thomas Lauritsen, at der i projektet er taget en række særlige hensyn til miljø og omgivelser. Bygningen udstyres med solceller på taget, og udenfor anlægges en park med blomstereng og LAR-bassin.

Gråkjær forventer at gå i jorden umiddelbart efter nytår og skal efter planen aflevere det færdige byggeri i november 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093