23948sdkhjf

jem&fix holder fest i fire butikker

jem & fix slår dørene op til fire nye flotte byggemarkeder fyldt med lavprisvarer til skarpe åbningspriser søndag den 16. september på Vestergårdsvej 2 i Brande, Siriusvej 2 i Nykøbing Sj, Åkirkebyvej 53 i Rønne og Keldgårdsvej 3 i Aars.
De fire butikschefer og deres team er klar til at holde et brag af en åbningsfest. Butikschef Bo Poulsen i jem & fix i Brande fortæller:

- Vores fire nyistandsatte butikker er alle fyldt til randen med nye varer både inde og ude. På åbningsdagen søndag den 16. september holder vi åbent fra kl. 8 - 20 i Brande, Nykøbing Sj, Aars og Rønne, og der er gratis kaffe og kage til de morgenfriske samt masser af prisbillige varer.

Adm. direktør i jem & fix Claus Petersen fremhæver, at det er en klar målsætning at være lokalt forankret med mange butikker i hele Danmark, så kunderne oplever, at der altid er en lokal butik i nærheden.

- Renoveringen af de tre butikker i Brande, Nykøbing Sj og Rønne samt flytningen til helt nye lokaler i Aars er desuden en vigtig del af vores plan om hele tiden at optimere virksomheden, som i dag tæller 118 butikker i Danmark, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125