23948sdkhjf

Har du også orden i den store værktøjskasse, mester ?

VVS-montør starter egen virksomhed og lægger ud med at lease tre spritnye kassebiler
VVS-montør Johnny Nielsen er en af de mange håndværkere, som på godt og ondt dagligt pendler frem og tilbage mellem arbejdspladser i det storkøbenhavnske område.
Trafikken er voldsom og det gælder om at kende smutvejene, så man ikke spilder for meget kostbar arbejdstid. Og så gælder det selvfølgelig også om at have en bil man kan hold ud at køre i.

For Johnny Nielsen (49) er det naturligvis afgørende, at kassebilen er fornuftigt indrettet og at førerkomforten er i top.
Derfor har han valgt en bil med automatgear. Også indretningen er fra øverste hylde med produkter fra Sortimo.

Lang leveringstid
Johnny’s kassebil er spritny. Det er en Ford Transit Custom. Den er leaset og er en af to biler som Johnny, der driver egen virksomhed, Novidan ApS, har på gaden. Han har netop ansat endnu en svend og den tredje bil er bestilt. Men der er 2-3 måneders leveringstid, så Johnny må pænt aflevere sin egen kassebil til den nye svend.

- Jeg har fået en god leasingaftale og er sådan set godt tilfreds med at køre Ford. Jeg har kørt i mange forskellige kassebiler gennem årene. Og var pengepungen til det, så var det nok blevet en VW Transporter eller den nye Mercedes Sprinter, siger han.

Han lægger ikke skjul på, at kassebilen for ham er mere end blot en stor værktøjskasse og et transportmiddel.
- Alt andet lige så sender bilen jo nogle signaler om hvem man er. Derfor er det vigtigt, at bilen er ren og pæn og at værktøjet ikke bare er kastet om bagi med en skovl. Når der er orden i tingene i kassebilen, så kan man hurtigt finde det værktøj og de fittings og stumper man skal bruge. Skal man lede alt for længe efter tingene, så spilder man tiden, understreger Johnny.
Han lægger i øvrigt også stor vægt på, at han og svendene har pænt og rent arbejdstøj på og på alle måder er præsentable, når de er i kontakt med kunderne.

Dyrt, men godt
Den sorte Ford Transit Custom er som nævnt indrettet med Sortimo-produkter.

- Det er noget af det bedste man kan få. Det er dyrt, men det er også et rigtig godt system.
Man kan selvfølgelig selv flikke noget sammen af et part krydsfinerplader og en rulle patentbånd, men det kan altså godt betale sig at få indrettet bilen ordentligt fra starten. De penge er godt giver ud, understreger Johnny Nielsen og svinger sig ind i bilen for at køre ud i den storkøbenhavnske monster-trafik. På vej til næste opgave i sin spritnye Ford Transit Custom.

Artiklen er en del af temaet Varebiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109