23948sdkhjf

Her er de prækvalificerede til Vardes nye folkeskole

På hjørnet af Ortenvej og Dalgasvej planlægger Varde Kommune at opføre en ny 4-sporet folkeskole, som forventes klar til brug ved starten af skoleåret 2021/22.

De prækvalificerede:

Hoffmann, Arkitektfirmaet Rudolf Lolk, Effekt Arkitekter, Moe.

NCC Danmark, Rum, Adept, Kragh & Berglund, Hundsbæk & Henriksen

C.C. Contractor, GPP Arkitekter, ÅF Buildings Denmark, Labland architects

MT Højgaard, Zeni Arkitekter, JJW Arkitekter, MT Højgaard Design & Engineering
K.G. Hansen & Sønner, Kjaer & Richter, DNA Arkitekter, Wad Landskabsarkitekter, Ingeniørgruppen.

17 hold har ønsket at komme i betragtning til totalentreprisen, og efter endt prækvalifikation har kommunen nu fundet frem til de fem, der skal byde på byggeriet.

Dommerkomitéen træder sammen i starten af 2019, og vinderprojektet forventes at kunne offentliggøres i løbet af foråret 2019.

- Nu glæder vi os til at se de konkrete bud, de kommer med, så vi kan træffe den optimale beslutning og få bygget en fremragende ny skole, siger Thomas Jaap, der er direktør for Plan, Kultur og Teknik i Varde Kommune.

Frelloskolen har et samlet budget på 136 mio. kroner og skal opføres ved siden af Varde Fritidscenter, som blandt andet rummer idrætsfaciliteter, svømmehal, bowlingcenter og café. Der er lagt op til, at fritidscenteret skal benyttes af skolens lærere og elever i dagtimerne, og skolen får derfor ikke egne idrætsfaciliteter eller kantine, da det forudsættes, at skolens elever og personale benytter faciliteter i Varde Fritidscenter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094