23948sdkhjf

Sæt højtryk til værktøjet, mester !

iTOOLS vil fremme brugen af højtryksværktøj i Danmark og etablerer et landsdækkende netværk med 30-40 kompetencecentre for det japanske mærke MAX
Mens brugen af højtryksværktøj næsten er en selvfølge i Japan, hvor markedsandelen ligger helt oppe på omkring 80 pct. er det langt mellem højtryksværktøj herhjemme.

Men det vil værktøjsfirmaet iTOOLS i Odder gøre noget ved. Firmaet er netop blevet udnævnt til dansk enedistributør af det japanske mærke MAX og etablerer nu et landsdækkende netværk med 30-40 MAX-centre jævnt fordelt over hele Danmark. Målet er at fremme udbredelsen og anvendelsen af højtryksværktøj blandt danske håndværkere ved markant at forbedre tilgængeligheden og rådgivningsniveauet.

MAX-centrene etableres i eksisterende prof-butikker, og hvert MAX-center vil være et kompetencecenter med et bredt sortiment af MAX højtryksværktøj, et stort udvalg af originale søm og skruer og med uddannede MAX-specialister blandt personalet. Det centrale serviceværksted er placeret hos iTOOLS.

Japanske MAX har siden 1962 produceret sømpistoler og kompressorer. Pistolerne arbejder med et tryk på op til 27 bar, hvilket er langt højere end ved traditionelt lufttryksværktøj. Det ekstra tryk giver blandt andet mulighed for at konstruere og designe pistoler, der er mindre og lettere, ligesom de også er mere støjsvage og giver mindre rekyl.

Serien omfatter blandt andet MAX HN120, som iTOOL betegner som verdens kraftigste højtryks-sømpistol med mere effekt end krudt. Et andet produkt er MAX HVR41, som betegnes som verdens hurtigste højtryks-gipsskruepistol og som kan skyde og isætte en skrue i én arbejdsgang på blot 0,66 sekunder.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172