23948sdkhjf

Ny bygherrerådgiver i Gaihede

Gaihede, ingeniører & arkitekter, har ansat Lennert Møller Weidekamp som bygherrerådgiver. Lennert skal arbejde inden for ejer- og andelsboligområdet hos os – primært med vedligeholdelsesplaner – de såkaldte VHP’er, som gør det lettere for foreningerne at styre udgifterne til vedligehold og renovering af deres ejendom.

Lennert Møller Weidekamp har beskæftiget sig med byggeri og ejendomme professionelt i mange år. Først som håndværker – han er uddannet tømrer i 2001 og har været hos blandt andet tømrerfirmaet Julius Nielsen & Søn. Han var glad for tømrerfaget, men efter en faldskærmsulykke måtte han finde en anden karriere. Lennert var dygtig til en særlig slags faldskærmsudspring – med de såkaldte wingsuits, som gør, at man kan flyve igennem luften i høj fart. En uheldig landing gav ham dog skader på ryggen, så han måtte opgive faldskærmen og tømrerjobbet. Det førte ham tilbage på skolebænken.

I 2017 blev Lennert uddannet til bygningskonstruktør, og han har arbejdet som det siden – først i et arkitektfirma og nu som rådgiver i Gaihede. Lennerts store passion er de ældre københavnske bygninger, og at de bevares på den rette måde. Det får han nu indflydelse på i Gaihede, hvor netop de ældre ejendomme er et kerneområde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068