23948sdkhjf

Køkkenkæde vil fordoble antallet af butikker

Butikker med skuffer, skabe og håndgreb fra køkkenkæden Tvis Køkkener skyder op over hele landet, hvor kæden alene de seneste år har åbnet ti butikker.

Tidligere på gjorde køkkenkæden sin indtog i Esbjerg og Aalborg, og i løbet af efteråret åbner endnu en i Næstved på Midtsjælland. 

Og den nye sjællandske butik bliver langt fra den sidste, vurderer Ole Lund Andersen, administrerende direktør i TCM Group, som kæden er en del af:

- Dermed når vi op på fem-seks butikker på Sjælland, og der er stor mulighed for at øge til det dobbelte antal på butikker, siger han til  Dagbladet Holstebro om interessen for køkkenkæden i Østdanmark. 

Potentiale øst for broen
Det er ikke nyt, at Tvis Køkkener gør sig bemærket i køkkenbranchen.

Kæden har længe været en del af markedet særligt i det jyske, hvor der findes i alt 17 butikker – men på øerne har kæden markant færre butikker: fem på Sjælland og en enkelt på Fyn.

Den administrerende direktør ser derfor stort potentiale for køkkenkæden - særligt øst for Storebælt. Han tror på, at Tvis Køkkeners kombination af dansk design og dansk produktion tiltaler de sjællandske kunder. 

Køkkenkæden forsøger blandt andet at øge markedspositionen i Østdanmark gennem landsdækkende radioreklamer. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11