23948sdkhjf

Badmodul: Processerne kan altid finjusteres

Badmodul.dk jagter hele tiden effektivitetsgevinster og får to nye medejere
Selvom om det går forrygende både aktivitets- og omsætningsmæssigt og bundlinjen følger rigtig pænt med, så har den unge iværksætter bag Badmoduk.dk, Mads Andreasen fortsat mange udviklingsideer, som skal være med til yderligere at styrke firmaets position på markedet.
For dem der kender Mads Andreasen og hans mentor og firmaets medejer, Peter Knudsen, så kan man godt have en anelse om, hvad han pusler med for tiden. Det handler selvfølgelig om at gøre arbejdsprocesserne i virksomheden endnu mere effektive.

Og så handler det lige nu om at holde rigtig godt fast på de gode medarbejdere.
Derfor har Mads Andreasen og Peter Knudsen inviteret to centrale medarbejdere med som medejere af Badmodul A/S.

Det gælder projektleder Patrik Lyng og produktionschef Søren Skeel.
- Både Patrik og Søren er helt uvurderlige for firmaet. Og for at holde godt fast på dem er det naturligt, at de også bliver medejere, siger Mads Andreasen.
Selvom det er mindre ejerandele, så kan de to nye medejere godt se fordelen ved at blive knyttet endnu stærkere til virksomheden:

- Vi lægger meget energi og mange timer i virksomheden, så det er da et godt skulderklap at få, siger de.
Fagligt har de begge en baggrund som murere og Søren Skeel er tillige bygningskonstruktør. Begge har i nogle år været en fast del af ”kontorstaben” hos Badmodul.

300 sager om året
Hverken Mads Andreasen eller Peter Knudsen lægger skjul på, at de hele tiden er på jagt efter effektivitetsgevinster. Men det er også et mål, at jagten på øget effektivitet ikke må gå ud over kvaliteten og kundernes positive oplevelser.

- Vi laver rundt regnet 300 badeværelser om året. Så vi har faktisk 300 forskellige bygherrer på årsbasis som vi er i dialog med og som vi skal sørge for får en god oplevelse og kvalitet for pengene. Med så mange opgaver skal der være styr på alle processer og derfor er det blandt andet vigtigt, at vi er i daglig kontakt med medarbejderne. Her er både Patrik og Søren helt centrale, forklarer Mads Andreasen.
Han understreger, at Badmodulk.dk udelukkende ”samler” på gode medarbejdere og erkender, at det er svært at rekruttere nye folk med de rigtige kvalifikationer i denne tid, hvor der er høj aktivitet i byggeriet generelt.
- Vi rekrutterer som regel efter mund-til-mund metoden. Det virker rigtig fint for os, siger han.

Fokus på logistikken
Når Mads Andreasen og Peter Knudsen taler sig varme om proces-optimering, så er det ned i mindste detalje. Alle processer og delprocesser bliver vendt, drejet og overvejet. Nogle af ideerne bliver implementeret. Andre må vente til senere eller bliver forkastet.

- Lige for tiden handler det blandt andet om logistik. Sidste år besluttede vi ved opstart af en opgave at fylde en container med alt det der skal bruges på sagen. Containeren køres så ud til kunden og stilles på gaden. Udover at rumme materialer, kan containeren også fungere som værksted for håndværkerne mens opgaven står på, forklarer Mads Andreasen og tilføjer, at den løsning har skabt store forbedringer i effektiviteten.
- Hidtil har vi, når vi har afsluttet sagen, hentet containeren hjem til vores plads, fyldt den op igen og kørt den til en ny sag. Nu vil vi i stedet fylder containerne, der hvor de står og køre dem direkte til den nye opgave uden, at de skal forbi vores plads i Glostrup, siger Mads Andreasen.

Som et eksempel på, hvor meget processen granskes, så har Badmodul.dk selvfølgelig også styr på alt det affald o.a. som hober sig op, når man begynder at renovere et badeværelse.
Hidtil er en god del af affaldet blevet fyldt i containeren og lander dermed på pladsen i Glostrup, hvor det så skal sortes og køres væk. Nu har man indgået en aftale med firmaet Junkbusters, som sørge for at opstille en container i forlængelse af Badmoduls containere. Så kan temaet på opgaven selv melder til Junkbusters, når affaldscontaineren skal hentes.

ALLE FAG i TEAMET
Badmodul.dk startede i 2014 og er vokset til en af de mest betydningsfulde spillere på markedet for totalløsninger af badeværelser. Konceptet er helt enkelt, at kunden kun behøver at henvende sig ét sted for at få lavet et nyt badeværelse.
Badmodul.dk råder over alle de faglærte håndværkere og kompetencer der skal, herunder også projektering i tæt dialog med kunderne
Opgaverne løses af selvstyrende teams som råder over alle de faglige discipliner der skal til for at bygge et badeværelse.





Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093