23948sdkhjf

Nybyggeri: Firma får 1.100 arbejdspladser i Carlsberg Byen

It-virksomheden Vismas vækstambitioner skal udleves i Carlsberg Byen.

Det slår selskabet fast i en ny lejeaftale med Carlsberg Byen P/S, der opfører et nyt stort domicilbyggeri på den tidligere bryggerigrund med plads til mindst 1.100 medarbejdere.

Projektet, der bærer navnet Emil Christian Hansen Hus, er tegnet af Danielsen Architecture og skal stå færdigt i 2021 ved Gærtorvet i den østlige del af Carlsberg Byen ud mod Vesterfælledvej. Arpe & Kjeldsholm bliver totalentreprenør, og første spadestik tages i november.

I alt 16.500 kvadratmeter fordelt på fem etager skal samle viden og services på tværs af Vismas platforme, der på nuværende tidspunkt beskæftiger godt 750 medarbejdere i Danmark.

- Vismas fokus på det danske marked kommer til udtryk i dette byggeri, som bliver det største domicil i Visma-koncernen, siger administrerende direktør Carsten Boje Møller.

Visma er en førende leverandør inden for økonomisystemer, ERP-løsninger samt løsninger til HR- og personaleadministration. Virksomheden beskæftiger samlet 8.500 ansatte fordelt på en række europæiske lande.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094