23948sdkhjf

Byggegrunde er en mangelvare: Trodsig murermester udstykker selv

Entreprenør Jimmy Pedersen ApS opfører og renoverer villaer for private. Men ofte må folk gå forgæves, når de forsøger at finde en byggegrund i Aalborg- og Nørresundby-området.

Derfor har murermesteren nu valgt at købe 9.000 kvadratmeter jord i Vadum, godt seks kilometer nordvest for Aalborg-bydelen Lindholm.

- Vi får rigtig mange henvendelser fra folk, der gerne vil have bygget et nyt hus, og derfor har vi set et stort behov for at kunne tilbyde byggegrunde i omegnen af Aalborg. Undervejs i processen med at lave udstykningerne er jeg blevet ringet op af flere, der vil have en grund. Altså lang tid før der blev sat skilte op, så det rygtes åbenbart, fortæller Jimmy Pedersen.

I Nørresundby kender ejendomsmægler Klaus Kristjansen fra Danbolig Kristjansen & Partnere kun alt for godt problematikken med de manglende byggegrunde:

- Der er ikke blevet udstykket grunde i Nørresundby i over ti år, og vi har en enorm efterspørgsel fra folk, der gerne vil bygge selv. De må så søge ud af byen eller til andre kommuner, fortæller Klaus Kristjansen, der har fået opgaven med at formidle byggegrundene i Vadum.

Lige nu afventer Jimmy Pedersen Aalborg Kommunes godkendelse, og går alt som forventet, kan han i løbet af kort tid sætte seks store parcelhusgrunde til salg ved Ellehammersvej.

Virksomheden har selv tegnet og projekteret et hus på 165 kvadratmeter, men de kommende købere kan også vælge at få tegnet selv, understreger han.

rg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094