23948sdkhjf

Installationsvirksomhed forankrer sig lokalt

Installationsvirksomheden SIF Gruppen A/S, der har hovedsæde i Søborg ved København, fortsætter udbygningen af firmaets Næstvedafdeling.

Det sker med overtagelse af Næstved El-Service, der med virkning fra 1. november sammenlægges med Pedersen El og skaber en styrket lokal forankring med 45 medarbejdere, 35 servicevogne og en forventet omsætning på 50 mio. kr.

- SIF Gruppen er i forvejen stærke i Næstved og fremstår som en af elbranchens mest succesfulde og innovative installationsvirksomheder, siger elinstallatør Theis Nørrelund, stifter og ejer af Næstved El-Service.

SIF Gruppen

SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen, der i 1918 åbnede Skovshoved Installationsforretning som et lokalt enkeltmandsfirma nord for København og har gennem årene vokset sig stor gennem en sund kombination af løbende organisk vækst, tilkøb af virksomheder og udvikling af nye forretningsområder indenfor installation og service.

Ikke mindst de senere år har SIF Gruppen gennemlevet en stærk udvikling, og virksomheden beskæftigede sidste år cirka 300 medarbejdere og omsatte for 300 mio. kr.

Han gør klar til at overlade sit livsværk til SIF Gruppen, der har 350 medarbejdere og en omsætning på over 300 mio. kroner.

- Med SIF Gruppen er vejen banet for en sikker fremtid, hvor medarbejderne får optimale muligheder for at udvikle sig både fagligt og personligt, tilføjer han.

Bliver ved sin læst
For Theis Nørrelund handler det også om at tiltrække komplekse opgaver og til at styrke service overfor nuværende kunder som for eksempel Næstved Kommune og Coop. Theis Nørrelund er som led i overtagelsen udnævnt til afdelingsleder i SIF Gruppens Næstved-afdeling.

Desuden lægges Næstved El-Service sammen med Pedersen El, og Theis Nørrelund pointerer, at samtlige medarbejdere fortsætter under det nye ejerskab, ligesom alle aktiviteter videreføres uændret.

- Theis Nørrelund har med afsæt i projektorienteret problemløsning gennem 10 år som stifter og ejer opbygget en unik installationsvirksomhed, som både i relation til visioner, kompetencer og værdier på fornem vis matcher SIF Gruppens 100-årige traditioner, siger køberen af virksomheden, direktør Lars Mejlby.

- Afdelingen har den fornødne styrke og kompetencer til som en lokal installationsvirksomhed både nu og i fremtiden at imødekomme kundernes behov for samarbejde om stadig mere komplicerede tekniske løsninger, konstaterer Lars Mejlby.

En stor mundfuld
Lars Mejlby, der startede i SIF Gruppen som lærling og sidste år blev udnævnt til adm. direktør, fortæller videre, at SIF Gruppen har en tradition for organisk vækst og opkøb af virksomheder.

Men han lægger ikke skjul på, at overtagelsen af Næstved El-Service repræsenterer en stor og rigtig spændende mundfuld.

- Købet af Næstved El-Service repræsenterer den hidtil største handel i SIF Gruppens historie, og vi ser Næstved-afdelingen som spydspids i virksomhedens vækststrategi og en understregning af vores ambition om, at fortsat vækst på Sjælland skal ske gennem en stærk lokal forankring tæt på kunderne, siger Lars Mejlby.

SIF Gruppen åbner desuden i starten af november en ny afdeling med 10 medarbejdere i Kalundborg, hvor virksomheden foruden servicering af blandt andet DSB og Novozymes netop har vundet en ny rammeaftale med Holbæk Kommune og el-entreprisen på den nye Kalundborg Station, som opføres af entreprenørselskabet M. J. Eriksson.

Selskabet arbejder overvejende på Sjælland.
Sigh

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219