23948sdkhjf

Håndværkerfest og medaljeregn

Stig ind. Gas op. Vind. Casper Elgaard og STARK Racing kronede fornylig en forrygende sæson med to gange guld i Yokohama DM-finalen i MASCOT Danish Thundersport Championship. Succesen blev fejret sammen med over 1.300 gæster hos STARK Racing, der også slog FDM Jyllandsringens rekord for flest gæster.

Kasper H. Jensen fra STARK Racing blev årets DTC-mester, da han i starten af denne måned i Yokohama DM-finalen på FDM Jyllandsringen flot forsvarede sin førsteplads hele vejen i mål. Samtidig kørte han sammen med holdkammeraten Max Klinkby-Silver teammesterskabet sikkert hjem.

Fantastisk teamwork
- Med Kasper på podiet i det individuelle mesterskab samt sejren i teammesterskabet må sæsonen siges at være en kæmpe succes. Der har været en fantastisk ro omkring teamet og vores måde at arbejde på, som har gjort det nemmere at få tingene til at fungere. Samtidig har det hjulpet, at vi denne sæson har fokuseret på at køre med to biler frem for fire.
Det fortæller sportsdirektør Casper Elgaard fra STARK Racing. Han suppleres af den nykårede DTC-mester for 2018 Kasper H. Jensen, der også kom øverst på podiet tilbage i 2016:

- Vi har gennem hele sæsonen haft et fantastisk samarbejde på holdet, og det er afgørende, når du vil køre med om de øverste pladser. Jeg er utroligt glad for, at det lykkedes at vinde og tage titlen tilbage.
- Konkurrencen er blevet hårdere i DTC de senere år, men løbene bliver også bedre og mere spændende. Jeg er derfor stolt over at komme på podiet som en del af STARK Racing, der samtidig er nogle af de bedste til at engagere fans og publikum i motorsporten, lyder det fra Max Klinkby-Silver.

Hitter hos håndværkerne
Publikum fik masser af mulighed for unikke race-oplevelser langt ud over det sædvanlige hos STARK Racing, der i VIP-området bød velkommen til flere end 1300 gæster. De blev bl.a. budt på lækkerier fra områdets helt egen pølsevogn, alt imens ”Mormors guldkøkken” serverede tarteletter og anden klassisk dansk mad eksklusivt for STARK Racings gæster.

Derudover var programmet pakket med oplevelser fra motorsportens maskinrum, som bl.a. inkluderede guidede rundture med mulighed for at opleve bilerne helt tæt på. Også Casper Elgaard og STARK Racings to kørere kiggede forbi mellem løbene, så de mange håndværkere, STARK-medarbejdere og andre gæster kunne få skrevet autografer, taget billeder og høre om, hvordan det er at være professionel racerkører.

- Arrangement i weekenden 6.-7. oktober slog alle rekorder på FDM Jyllandsringen for flest gæster til et enkeltstående arrangement og har længe været totalt udsolgt. Vi har gennem årene bygget et stærkt koncept op, som håndværkerne står i kø for at komme med til. Og så er det bare fantastisk at se, hvordan Casper og resten af holdet denne sæson har formået at omsætte kompetencer og effektivt teamwork til helt exceptionelle resultater på banen, fremhæver kommerciel direktør Søren Lund fra STARK.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141