23948sdkhjf

Fynboer vinder boligprojekt i Kolding

I konkurrence med Adsbøll Entreprise, Dansk Boligbyg, NCC og K.G. Hansen er Hansson & Knudsen kåret som vinder af AAB Koldings konkurrencen om et nyt markant boligprojekt på Bertram Knudsens Vej i Kolding.

Sammen med Friis & Moltke, Drias og Spangenberg & Madsen har det Aarsleff-ejede entreprenørfirma leveret det økonomisk mest fordelagtige forslag og skal nu bygge 120 almene lejeboliger og et fælleshus.

Byggeriet skal henvende sig til en bred målgruppe og kommer derfor til at rumme både familieboliger, små billigboliger og såkaldte to-stay-boliger, som især er målrettet unge, der skal forlade deres ungdomsboliger efter endt studietid.

- Vi får et byggeri, som opfylder langt de fleste af vores ønsker, og som indeholder nogle rigtigt spændende løsninger både arkitektonisk og i forhold til, hvordan man skaber liv og fællesskab på en naturlig måde. Jeg er sikker på, vi får nogle meget attraktive boliger, som der bliver rift om, når de står færdige, siger bestyrelsesformand i AAB Kolding, Karl-Jørn Petersen.

Området rummer allerede en lille sø og foruden endnu en sø i form af et regnvandsbassin bliver der skabt grønne udenoms-arealer, som inviterer til liv i bydelen.

Med til at understøtte fællesskab er også et fælleshus til arrangementer, aktiviteter og fest. Huset får plads til 150 personer, og to gæsteværelser giver mulighed for overnattende gæster.

De nye boliger forventes at stå klar til indflytning i slutningen af 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093