23948sdkhjf

Vinduesgigant: Salget i Danmark boomer

Den varme sommer i Norden har mindsket nordboernes købelyst, lyder konklusionen i et nyt kvartalsregnskab for Europas største vinduesproducent Inwido. 

Men den evige sommer satte ikke en stopper for danskerne. I hvert fald fremhæver ledelsen af Inwido-koncernen flere gange Danmark som et af de primære vækstlande i sit nye regnskab for tredje kvartal 2018.

Særligt fremhæves danskernes handel på nettet, der vokser markant. På tværs af landegrænser voksede Inwido-koncernens salg på nettet desuden med 45 procent i det nyeste kvartal.

Også det generelle salg steg for vindueskoncernen, der samlet set lå otte procent højere end samme periode året før. Dermed var nettosalget i tredjekvartal i år på godt 1,2 millarder kroner. For perioden januar til september var tallet 3,5 millarder kroner. 

Alligevel spår koncernen lidt mere dystre tal fremadrettet - men tror på Danmark:

- Vi forventer en svagere markedsvækst i Europa over de kommende perioder. Vi forudser dog et fortsat stærkt marked i Danmark, og at e-handel har god mulighed for yderligere vækst, fremgår det af ledelsens kommentarer til regnskabet. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093