23948sdkhjf

KT Erhvervsbyg øger på Sjælland med ny totalentreprise

I Lynge på Nordsjælland skal KT Erhvervsbyg i gang med at opføre et nyt erhvervsbyggeri på 2.365 m2 til kontor, udvikling, produktion og lager. 

Kunden er Rodan, der har specialiseret sig i kabelløsninger til medicinal- og energisektoren, maskinindustrien samt marine- og transportsektoren. Ud over de nye faciliteter i Lynge har firmaet også produktion i Litauen og Ungarn. 

Fokus på erhvervsbyggeri har været det, som har fået entreprenøren i Give til at vokse til det dobbelte antal medarbejdere på bare få år. 

Fakta: Rodans nybyggeri Lynge

2.365 m2 fordel på 1.200 m2 til kontor og udvikling, mens lager og produktion får 1.160 m2 

Samlet set kommer byggeriet til at indeholde kontorer, mødelokaler, fællesrum, produktion, lager, teknikrum, fitness, kantine og en 90 m2m terrasse

Udviklingen er hjulpet godt på vej af byggesager på Sjælland, hvis andel af entreprenørens opgaver er fordoblet på kort tid - og stadigt stigende.   

- Vi oplever stor byggelyst på Sjælland, hvor virksomheder under 250 medarbejdere typisk enten mangler plads eller har behov for mere tidssvarende bygninger, siger Per Henriksen, Partner i KT Erhvervsbyg. 

Byggeriet for Rodan har opstartes i uge 45.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109