23948sdkhjf

Havn køber lokal trælast

Det er et ønske om en pænere havnefront og en fremtidssikring af aktiviteterne på havnen, der har været drivkraften bag, at Søby Havn har købt trælasten og bygningerne omkring, skriver Fyens.dk.

Marstal Ejendomsinvest A/S har solgt bygningerne, der tidligere husede trælasten, til Søby Havn.

- Vi har haft en frustration over, at bygninger bare har stået og forfaldet og blevet værre og værre at kigge på gennem rigtig mange år nu. Og vi har været kede af den skamplet, som vi synes, det har været, der bare har stået og er blevet mere og mere tilgroet i ukrudt, forklarer formand for Søby Havns bestyrelse Peter Hansen til Fyens.dk.

Fremtidstanker
Man var godt klar over, at der var forhandlinger i gang mellem tredjepart og ejerne af trælastforretningen, som dog faldt til gulvet. Derfor valgte man fra havnens side at springe til i en fart.

- De tilstødende bygninger vil vi fjerne, så kun trælasten og biografen bliver stående, så det bliver en mere overskuelig plads og syn, der møder folk, siger Peter Hansen til Fyens.dk.

De endelige planer og budgetter for arbejdet er dog endnu ikke på plads. Ifølge Fyens.dk er der dog blandt andet et ønske om en brugs på lokaliteterne.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063